Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Popüler Teknoloji Platformu veTeknoloji Yenilendi!

Popüler Teknoloji Platformu veTeknoloji Yenilendi!
Aksaray Anadolu AŞ
22 Kasım 2020 01:50

Türkiye ve dünya genelinde teknoloji alanında yaşanan yenilikleri gerçeklerden sapmayarak doğru ve en hızlı şekilde takip edebileceğiniz haber kaynakları arasında yer alan veTeknoloji.net ile ilgili genel bilgilendirmelere yer vereceğiz.

2006 yılında yayın hayatına başlayan veTeknoloji, kuruluşunun ardından kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok takip edilen teknoloji platformları arasına katılmayı başarmıştı. Uzun yıllar boyunca teknoloji gündemini internet kullanıcılarının hizmetine sunan site, kısa süre önce köklü bazı değişikliklere imza attı. İlk olarak kullanıcı deneyimini daha üst safhaya çıkarabilmek için alt yapı değişikliğini tamamladı. Okuyucu dostu bir tasarımla beraber eksiksiz kodlama içeren yazılımı sayesinde ziyaretçiler, aradığı içeriğe çok rahat bir şekilde ulaşabiliyor. Gece modu sayesinde karanlık ortamlarda tek tıkla koyu tasarıma geçişe olanak sağlayan veTeknoloji, bununla da kalmayarak içerik oluşturucu editör alanında da anlamlı yatırımlar yaptı.

Aldatıcı Başlıklar Yok! Rahatça Teknoloji’ye Ulaşın

Dünyanın en büyük basın ve yayın organlarını sık sık takip eden editör ekibiyle teknolojik gelişmeleri çok hızlı bir şekilde ziyaretçisine aktaran veTeknoloji.Net, teknoloji haber platformları arasında farkını hissettirmeye başladı. Günlük olarak on binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan platformda, teknoloji alanında birçok içerik kategorisine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Akıllı telefon ve teknolojik ürün incelemeleri, bilgisayar ve donanımları, dizi film haberleri, oyun dünyasındaki yenilikler, sosyal medyada yaşanan ilginç olaylar, bilim ve uzay dünyasıyla gezegenimiz dışı evrende yaşanan gelişmeleri anlık olarak takip edebilir ve teknolojiden haberdar olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.