Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Promosyon Duvar Saatleri

Promosyon Duvar Saatleri
Aksaray Anadolu AŞ
15 Nisan 2021 21:47

Marka Tanıtımlarını Zamana Karşı Yarıştıran Promosyon Duvar Saatleriyle Markanızı Ölümsüzleştirin!

Zaman, günümüzde en kıymetli ve asla geri getirilemeyecek tek gerçektir. Böylesine değerli, insan hayatında oldukça önemli bir yeri olan sürekliliğin ölçümünü saatler üstlenmektedir. Çeşitli tasarımları ve kullanım sıklığıyla vazgeçilmez bir ihtiyaç olarak kullanılan duvar saatleri,  çeşitli renkleri, birbirinden farklı desenleri, dijital veya klasik birçok çeşidi kendi içerisinde bulunduruyor. Kurumsal promosyon ürünleri arasında her zaman ayrı bir öneme sahip duvar saatleri her firmanın bütçesine uygun fiyatlarıyla sürekli tercih sebebi olmaktadır.

Marka tanıtımlarında en uygun tanıtım ürünleri olan saatler kullanım alanının genişliği sayesinde marka logolarının uzun yıllar göz önünde tutulmasını sağlamaktadır. Her zaman şık ve zarif duvar saatleri müşterilerinin evlerini, ofislerini ve bürolarını daha güzel hale getirebilme imkanına sahip aksesuarlardır. Müşterinin aksesuar amacıyla kullandığı, kurumsal firmanın ise markasının tanıtımını gerçekleştirmek için başvurduğu saatler farklı amaçlara sahip olsa da her iki tarafa maksimum fayda sağlamaktadır.

Promosyon Duvar Saatlerinde Kaliteden Yana Seçimler Yapın

Promosyon sektöründe tanıtımı yapılacak her ürünün öncelikle belirli bir kaliteye sahip olması gerekmektedir. Aksi halde kalitesiz ürünler marka ismine kötü dönüşlere sebebiyet verecektir. Promosyon duvar saatlerinde kalite son derece önemlidir. Firma ismini üzerinde yıllarca temsil edecek saatler için daima kaliteden yana seçimler yapılarak tanıtımlar gerçekleşmelidir.

Promosyon ürünlerinin hepsinde olduğu gibi promosyon duvar saatlerinde de çeşitli baskı teknikleri yer alıyor. Baskı teknikleri en az ürün kalitesi kadar önemli bir yere sahiptir. Her ürün materyaline uygun baskı teknikleri mevcuttur. Örneğin; Plastik duvar saatlerinin dış çerçevesine tampon baskı, serigraf baskı, UV baskı teknikleri uygulanırken metal modellere de lazer baskı tekniği uygulanmaktadır. Logo baskıları saatin en göz alıcı noktasına yapıldığı takdirde yıllar boyunca markanın müşteriler tarafından hafızalarda kalmasına ortam sunacaktır.

Toptan Promosyon Duvar Saatlerinde Uygun Fiyatlar

Toptan promosyon saat ürünleriyle marka tanıtımına imkan veren kurumsal firmalar oldukça cüzi rakamlarla marka tanıtımlarını uzunca yıllar gerçekleştirme fırsatı elde etmektedir. Toptan yapılan siparişler baskıdaki sabit fiyatın daha da aşağıya inmesine fırsat sunmaktadır. Fiyat konusunu en belirleyici etken ise duvar saati yapımında kullanılan malzemedir.

Bayeks Promosyon Duvar Saati üzerine istenilen ölçü ve tasarımda baskı çalışmalarını güler yüzlü ekibi ve teknik kadrosuyla gerçekleştirmektedir. Uygun fiyatlarla firmaların promosyon reklamlarında en çok tercih ettikleri ve sipariş sürecinde gerekli tüm desteği müşterilerine sağlayan Bayeks Promosyon kalite ve hizmetini desteğiyle taçlandırıyor. Sizler de markanızın logosunu duvar saatleri üzerine bastırarak markanızın bilinirliğini artırın. Bayeks Promosyon sayfası üzerinden seçtiğiniz ürünleri  teklif listesine ekleyerek isteklerinizi iletin. İndirimli fiyatlardan yararlanma fırsatını kaçırmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.