Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

PTT 175 yaşında

PTT 175. kuruluş yıl dönümünü Aksaray’da düzenlenen etkinliklerle kutladı. Kutlamalar kapsamında PTT’nin 175. müşterisi de ödüllendirildi..

PTT 175 yaşında
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ekim 2015 15:34

Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan etkinlikler kapsamında PTT Başmüdür Vekili Hüseyin Direktaş,  Vali Şeref Ataklıyı makamında ziyaret ederek günün anısına kitap ve saat hediye etti.

PTT Başmüdür Vekili Hüseyin Direktaş kutlamalarla ilgili yaptığı açıklamada; “1980 yılında Posta nezareti olarak kurulan ve geçtiğimiz 175 yıl boyunca yenilikçi değişimler göstererek 23.05.2013 tarih ve 28655 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürüdüğe giren 6475 sayılı posta hizmetleri kanunun ile kuruluşumuz görevleri yeniden düzenlenerek. Posta, telgraf teşkilatı anonim şirketi olarak yapılandırılmış ve hizmet vermeye devam etmiştir. Türkiye genelinde merkez, şube ve acente dahil 5400 çıvarında iş yerimiz ,40 Bin civarında personelimiz ile iş yerlerimizde 300’e  yakın yaptığımız iş ve işletmelerde verdiğimiz Aksaraylı hemşerilerimize PTT’ nin 175. Yılında  da aynı hizmet şevkiyle Posta ,kargo. Bankacılık ve elektronik ticaret alanında Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağıyla çağdaş teknoloji, bilgili ve eğitimli kadrolarla daha hızlı, daha kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. PTT a.ş olarak müşterilerimizin devamlı olarak değişen ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunmaya, çağın gereği olan gelişmelere açık, sorunlara uygun ve hızlı çözümler üretmeye ,müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya benimsedik. Yaptığımız iş ve işletmelerde müşterilerimizin talep ve önerilerini de dikkate alarak hizmetlerimizi önümüzdeki yıllarda da sunmaya devam edeceğiz. Kuruluşumuzun bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan tüm personelimize, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan çok değerli Aksaraylı hemşerilerimize teşekkürler ederiz “diye konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.