Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

QUA Granit

QUA Granit
Aksaray Anadolu AŞ
29 Kasım 2021 23:46

Bir yapının iç ve dış mimarisi o yapının kimliğini ve niteliğini belirler. Mimaride kullanılan malzemeler ve dekorlar yapının gösterişini belirleyen unsurlardır. Aksaray Anadolu A.Ş. firması yapılardaki bu unsurların belirleyicisi olarak karşımızı çıkıyor.

Sadece mimari anlamda değil aynı zamanda yapıların inşaatlarında gereken malzemelerin üretiminde de yer alıyor. Firma ileri teknoloji anlayışıyla en kaliteli inşaat malzemelerini imal ediyor.

Tesisat için gerekli olan malzemeler, yalıtım malzemeleri, banyo dolapları, kabinler, küvet, lavabo, granit, banyo aksesuarları, yapıda kullanılacak kimyasallar, seramik gibi daha birçok malzemeyi en doğru üretim stratejileriyle müşterilerine sunuyor. Ayrıca malzemelerin satışından sonra da müşterilerinin sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

qua seramik

En İyi Marka QUA Granit

Firma bütün ürünlerinde en iyi markayı kullanmaktan geri durmuyor. Granit malzemelerinde yılın en iyi inovatif yapı ürünü markası seçilen Qua granit ile hizmet veriyor. Gösterişli yapısı ve kalitesiyle müşterilerinin en fazla beğenisini kazanan bu ürünü birçok yapıda görmemiz mümkün. Kullanıldığı yapıda lüks bir ortam yaratırken aynı zamanda birçok alanda kullanılabiliyor. Kullanılan alanların bazıları şunlardır:

  • Zeminler
  • Duvarlar
  • Klozetler
  • Lavabolar
  • Armatürler

Bunun gibi daha birçok yerde kullanılan ürünler her ortama uygun tasarlanabiliyor. İyi planlanmış tasarımlarda kendisini ön plana çıkarıyor.

Qua granit

En İyi Seramik Markası

Aksaray Anadolu A.Ş. QUA granit karolarının yanında seramik malzemelerinin üretimine de önem veriyor. Granitte olduğu gibi yine en kaliteli marka olan Qua seramik ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Ürettiği seramikler ile yapılarda şıklığı ve kaliteyi hedefleyen firma malzemelerini de bu anlayışla üretiyor. Entegre edildiği yapıda mükemmele yakın bir görüntü ortaya koyarken tasarımlarla beraber farklı bir hava katıyor. Vizyonu dünya üzerinde inşaat malzemeleri üretiminde global bir markaya dönüşmek olan firma şimdiden bu hedeflerine yaklaşmış gibi görünüyor.

Qua Granit 2021 fiyat listesi için tıklayınız.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.