Dolar 32,5245
Euro 34,7521
Altın 2.490,25
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Ramazan ayı fırsatçılarına geçit yok

YENİMAHALLE BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA TATLI İMALATHANELERİ VE FIRINLARDA DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ramazan ayı fırsatçılarına geçit yok
Aksaray Anadolu AŞ
2 Nisan 2022 11:15

Ankara Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla tatlı imalathaneleri ve fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla tatlı imalathaneleri ve fırınlarda denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde Ramazan pidesinin gramajı, fiyatı, üretim koşulları ve hijyen şartları kontrol edilirken tatlı imalatında kullanılan ürünlerin kalitesi, saklama koşulları, son kullanma tarihleri de tek tek incelendi. Denetimler çerçevesinde hijyen kurallarına uymayan ve sağlıksız üretim yapan işyerleri uyarılırken, işini hakkıyla yapan esnaf tebrik edildi.

“Herkes işini düzgün yapacak”

Zabıta ekiplerinin rutin olarak gerçekleştirdikleri denetimleri Ramazan ayında da titizlikle devam ettirdiklerini söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Vatandaşlarımızın güzel bir Ramazan ayı geçirebilmesi için denetimlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşın sağlığı ile oynayan, kimseye affımız yok. Herkes işini düzgün yapacak, halka bozuk gıda satmayacak, halkı fahiş fiyatlarla kandırmayacak. Ben ve ekibim Ramazan ayı boyunca tüm vatandaşlarımızın hayırlı ve sağlıklı bir Ramazan geçirmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Fırsatçılara geçit vermeyeceğiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.