Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Ramazan Sokağı’nda Sanat Müziği konseri

Aksaray Belediyesi’nin Ramazan Sokağı etkinlikleri birbirinden güzel programlarla devam ediyor..

Ramazan Sokağı’nda Sanat Müziği konseri
Aksaray Anadolu AŞ
15 Haziran 2016 19:18

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın değer verdiği ve sahip çıktığı Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi Türk Müziği Topluluğu, sahne aldığı Ramazan Sokağı programında söylediği birbirinden güzel şarkılar ve ilahilerle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ayçin Öner şefliğinde bir araya gelen Güzel Sanatlar Lisesi Türk Müziği Topluluğu’nda Kanun’da Kadircan Özbey, Gitar’da Mert Baş, Keman’da Furkan Kiraz, Klavyede Samet Osgan, Ritimde Hatice Sarıgül, Koroda ise Meryem Han, Burcu Yakar, Şeydanur Güzel, Ebru Aslan, Rabia Dağ, Rabia Arslan, Hümeyra Göçer,Merve Yiğit ve Gülay Yazıcı yer aldı.

Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan Türk Müziği Topluluğu Mustafa Ceceli’nin Somuncu Baba Filmi klibinde söylediği Aşk için gelmişiz adlı eseri başarıyla seslendirdiler.

Programı eşi Hasibe hanımla birlikte izleyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı konuşmada memnuniyetini ifade ederek “Çok güzel bir konser oldu. Kulaklarımızın pasını sildiniz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Biz birkaç hafta önde okulu ziyaret ettiğimizde Ramazan’da böyle bir program yapmayı düşündüğümüzü, kendileri de gelirler ve eşlik ederlerse mutluluk duyacağımızı söylemiştik. Sizlerde kabul ettiniz. Bunun için Teşekkür ediyorum. Somuncu Baba’nın filminin müziğini de çok güzel seslendirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Hepinize Teşekkür ederim” şeklinde konuştu

Topluluğu’nun şefi müzik öğretmeni Ayçin Öner ise ise konuşmasında Aksaray halkından çocuklarını Güzel Sanatlar Lisesine göndermelerini isteyerek “Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi Türk Müziği Topluluğu öğrencilerimiz. Hepsi birbirinden yetenekli pırıl pırıl öğrenciler. Geldiklerinde çok amatörlerdi ama şu an çok profesyoneller. Aksaray halkından Güzel Sanatlar Lisesine girişte bize destek istiyoruz. Evlatlarınızı bize emanet edin. Bize fırsat verin Böyle pırıl pırıl öğrenciler yetiştirelim. Müzik eğitimcileri yetiştirelim” dedi.

Başkan Yazgı, Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi Türk Müziği Topluluğu adına şefleri müzik öğretmeni Ayçin Öner’e teşekkür ederek, belediye logolu çini tabak hediye etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.