Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Rapçi Katana’dan Zula’nın Mardin Haritası’na özel şarkı

Birinci müziği “Yağmurun Altında” ile süratli bir çıkış yapan ve müzik görüntüsü milyonlarca kere izlenen Rap müzik müzikçisi, Türkiye’nin en …

Rapçi Katana’dan Zula’nın Mardin Haritası’na özel şarkı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2021 14:00

Birinci müziği “Yağmurun Altında” ile süratli bir çıkış yapan ve müzik görüntüsü milyonlarca kere izlenen Rap müzik müzikçisi, Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu Zula’nın kısa müddet evvel yayınlanan Mardin Haritası için “Dönüyor Dünyam” isimli orijinal bir müziğe imza attı.

19 Şubat’ta tüm müzik platformlarında müzik severlerin beğenisine sunulacak etkileyici modül Mardin Haritası’nı tanıtırken, ayrıyeten Zula’da oyun müziği olarak yer alacak.

Tamamı Türk mühendis ve dizayncılar tarafından tasarlanan Zula, oyun içinde yer verdiği ülkemizin değerli tarihi ve turistik yerlerinden esinlenen haritalarla oyuncularda gerçeklik algısını artırırken, dünyanın farklı ülkelerindeki Zula oyuncularına da Türkiye’nin eşsiz hoşluklarını tanıtıyor.

Son olarak Türkiye’nin tarihi hoşlukları ve varlıklı mutfağıyla eşsiz kentlerinden Mardin, InGame Group’un geliştirici grubunun uzun süren çalışmasıyla, sevilen MMOFPS Oyunu Zula’nın haritaları ortasında yerini aldı.

50 kişilik takım ve 20 kişilik cast takımı ile dev yapım

Birinci müziği “ Yağmurun Altında” ile YouTube’da 4,5 milyon izlenme sayısına ulaşarak değerli bir muvaffakiyete imza atan Katana’nın yeni müziği “Dönüyor Dünyam”, Zula’nın Mardin Haritası için sanatçı tarafından özel olarak bestelendi.

Kesimin Mardin sokaklarında çekilen ve oyun için gerçek görseller ile bezenen etkileyici klibi için, 50 kişilik bir grupla büyük bir yapıma imza atıldı. 20 kişilik varlıklı bir cast takımının rol aldığı klibin çekimleri, büsbütün etrafa saygılı şartlarda gerçekleştirildi.

19 Şubat’ta müzikseverlerle buluşacak

Katana’nın Sümer hükümdarı Lugarzergiz’in hayatından esinlenerek yazdığı “Dönüyor Dünyam”, Mardin hakkında Anadolu ezgilerini hissettiren hisli bir hip-hop trap modülü.

“Dönüyor Dünyam”, 19 Şubat’tan itibaren başta spotify, Deezer, apple music, YouTube olmak üzere 49 farklı müzik platformunda müzikseverlerle buluşacak.

Hibya Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.