Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Rektör Şahin Kadir Gecesini kutladı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Kadir Gecesi’nin Yüce Allah tarafından inananlara sunulmuş en önemli kurtuluş fırsatlarından birisi olduğunu belirtti..

Rektör Şahin Kadir Gecesini kutladı
Aksaray Anadolu AŞ
30 Haziran 2016 19:18

Bazı zaman dilimlerinin kişinin tüm hayatını etkileyebilecek özelliklere sahip olabileceğini, Kadir Gecesi’nin bu zamanların en güzeli olduğunu ifade eden Şahin, Kur’an-ı Kerim’de de bu gecenin övüldüğünü anımsattı.

Ramazan’ın son günlerinin yaşandığını ve yürekleri bir veda hüznünün kapladığını kaydeden ASÜ Rektörü, “Bir yandan insanları olgunlaştıran ve yoğun şekilde içe dönük muhasebelerin yapılmasına vesile olan Ramazan’a veda edecek olmanın hüznünü yaşarken, diğer taraftan bir kurtuluş müjdecisi olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni en iyi şekilde idrak etmek, kişisel ve toplumsal hayatımızın olumlu yönde değişmesine vesile olacaktır” dedi. Rektör Şahin, Kadir Gecesi’nin tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileklerinde bulunarak, “En başta yaşanan elem verici terör eylemleri münasebetiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Kadir Gecesi’nin insanlık dışı terör eylemlerinin sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Şahin, kutlama mesajını şu şekilde sonlandırdı: “Bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; tüm ASÜ ailesine ve Aksaray halkına sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.