Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Rektör Şahin veda ziyaretlerine başladı

Rektör Şahin veda ziyaretlerine başladı
Aksaray Anadolu AŞ
10 Mayıs 2023 10:58

Kısa süre içinde görev süresi tamamlanacak olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, veda ziyaretlerine başladı.

Kısa süre içinde görev süresi tamamlanacak olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, veda ziyaretlerine başladı.

Görevde oldukları sekiz yıl boyunca hem iç hem de dış paydaşlarla kurum, şehir, ülke ve toplum adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şahin, pozitif bir süreç yürüttüklerini söyledi.

Akademik, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, toplumsal projeler ve öğrencilerin kişisel gelişimlerine yönelik etkinliklerin kapsamlı iş birlikleriyle daha verimli bir hale geldiğine dikkat çeken Rektör Şahin, “Kampüste yaptığımız tüm çalışmalara geniş bir kesim müspet anlamda katkı sunmuştur ve biz her katkının çok kıymetli olduğuna inanıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Şahin, ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Evren Dinçer, Başsavcı Âdem Aydemir, Adalet Komisyonu Başkanı Gökhan Oflaz, Birinci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rukiye Özen Pirinççi, İdare Mahkemesi Başkanı Yakup Camgöz, Baro Başkanı Ferit Köse ve ASÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Bektaş Ayık ile vedalaştı; belge takdiminde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.