Dolar 32,5258
Euro 34,7471
Altın 2.490,46
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Ronaldo’nun Sosyal Medya Takipçi Sayısı 500 Milyonu Geçti

Futbol tarihinin yaşayan efsanelerinden biri olan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, yeşil alanlarda yaptıklarının yanı sıra tıpkı vakitte …

Ronaldo’nun Sosyal Medya Takipçi Sayısı 500 Milyonu Geçti
Aksaray Anadolu AŞ
13 Şubat 2021 23:00

Futbol tarihinin yaşayan efsanelerinden biri olan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, yeşil alanlarda yaptıklarının yanı sıra tıpkı vakitte büyük bir magazin figürü. Serveti, yaptığı değerli harcamalar ve özel hayatıyla her an gündemde kalmayı başaran yıldız oyuncu, toplumsal medyanın da en çok ilgi gören isimlerinden biri.

Portekizli yıldızın bu şöhreti, toplumsal medya hesaplarına da yansıyor. O denli ki kendisi, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında 250 milyon takipçiyi geçerek bu alanda bir birincisi başarmıştı. Şimdiyse tüm toplumsal medya platformlarındaki takipçi sayısı 500 milyonu geçen Ronaldo, bir öbür rekora daha imza attı.

Cristiano Ronaldo’nun tüm platformlardaki takipçi sayısı 500 milyonu geçti:

blank

Cristiano Ronaldo, bugün prestijiyle Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarında 500 milyon takipçiyi geçmeyi başardı. Toplumsal medyada böylesine büyük bir sayıya ulaşmayı başaran birinci isim olan Ronaldo’nun platformlara nazaran takipçi sayıları şu halde:

  • Facebook: 148 milyon
  • Instagram: 262 milyon
  • Twitter: 91 milyon

Toplumsal medya, futboldan daha çok kazandırıyor:

()

5 sefer Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldıran 36 yaşındaki Ronaldo, geçtiğimiz yıllarda İtalya Seria A kulüplerinden Juventus’a transfer olmuştu. İtalyan grubu ile yıllık 30 milyon euro için anlaşan yıldız futbolcu, toplumsal medya gelirleriyle servetine servet katmaya devam ediyor.

Aktarılanlara nazaran Ronaldo, 2019 yılında Instagram’da her sponsorlu paylaşım için gönderi başına yaklaşık 971 bin sterlin kazandı. Yıldız ismin sadece Instagram’dan yılda 50 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.