Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
BİST 9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

“Sağlık hizmetlerinde vatandaş memnuniyeti önceliğimizdir”

Vali Şeref Ataklı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Şehit Ali Çakır Aile Sağlığı Merkezi, Kılıçaslan Mahallesi Ömer Kaşif Aile Sağlığı Merkezi ile Toplum Sağlığı Merkezinde incelemede bulundu..

“Sağlık hizmetlerinde vatandaş memnuniyeti önceliğimizdir”
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ekim 2015 23:11

Merkezlerde görevli hekimler, hasta ve hasta yakınları ile görüşen Vali Ataklı, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş’ten bilgi aldı.

İlk olarak Şehit Ali Çakır Aile Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Ataklı merkez doktorları İfakat Bozkurt ve Mustafa Aliç’ten sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Yeni yapılan Aile Sağlığı Merkezlerinin yapısal olarak kullanışlı olduğunu belirten Vali Ataklı, sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaşlara daha iyi şartlarda sağlık hizmeti sunulduğunu söyledi.

Daha sonra Ömer Kaşif Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Ataklı, merkezlerde görevli hekim ve diğer sağlık çalışanları ile görüştü.

Sağlık hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin öncelikli işlerden olduğunu ifade eden Vali Ataklı, bu alanda aksamaya meydan verilmeyeceğini belirterek sağlık hizmetlerinin sunulmasında ortaya çıkan eksikliklerinde giderilmesi için gerekenin yapılacağını söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.