Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Sağlık Köy yolunda kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Sağlık Köy yolunda kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Haziran 2020 13:24

Sağlık Köy yolunda otomobilin kum yığınına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1’i çocuk 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sağlık Köyünden Aksaray istikametine seyreden Süleyman Dokuyucu idaresindeki 68 EE 115 plakalı otomobil, yol yapım çalışması nedeniyle yolun kenarında bulunan kum yığınını fark etmeyerek kum yığınına çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde yolcu olarak bulunan Serpil Nisan D. (1), Asya Dokuyucu Serfinaz Dokuyucu yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralıları Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırırken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza sosyal medyada da tartışma yarattı. Uzun süredir yolun tam olarak yapılmamış olması da tepki topladı. İşte o yol ile ilgili Aksaraylıların düşünceleri:

“Yeter yahu yeter artık!!!
Tam 10 yıldır bir orta refüj bitmez mi?
Yola döktüğünüz kum yığınının,taş bloklarının etrafına ışıklı levha,uyarıcılar konulmaz mı?
İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?
Sayın Belediye Başkanı,
Taşeron firma kim ise gereğini yapın yoksa bu ailenin vebali boynunuza.
Acılı ailemiz,acınızı paylaşıyoruz.Vefat eden arkadaşımızın mekânı cennet olsun.
Lütfen iyi bir avukat tutun ve hem belediyeyi hemde taşeron firmayı mahkemeye verin.
Bu olaydan sonra hızlı bir şekilde ışıklandırma ve uyarı levhaları konacaktır.
Yazıklar olsun…
Bir sitemde, İnternet gazetesi sahiplerine ve yerel basın mensuplarına.Bu yol ve refüj çalışması hakkında en ufak eleştiri yazınız olmadı ya bu vebali sizde taşıyorsunuz!
(Not:Bu yol helvadere kasabasına kadar turizm yolu.Hürriyet mah. mevkiinde orta refüj çalışması inanın 10 yıldır bitmez bir çile oldu.En az 5-6 yerde bir kamyon kum birikintisi ve 5-6 yerde döşeme taşı.Hiçbir uyarı levhası ve ışıklı uyarı yok.Sanırtol mevkiinde 250 metrelik yer stabilize yoldan beter.250 metre yolu tam anımsayamıyorum ama 5 senedir yapamadılar.Utanın…)”

Gerçektende yazıklar olsun bu kaçıncı kaza başka şehirde olsa gece trafik durur sabaha kadar bu yol yapılırdı fakat aksarayda yapılmıyor,bir kaç gün önce gene bu yolun bitirilemediğini sayfamda paylaştım daha önceki aylarda da paylaşmıştım yapmadılar birtürlü en sonunda bir cana daha maal oldu yazıklar olsun size yazıklar olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.