Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Sağlıkçılar, Engelliler Günü kutlama programı düzenledi

3 Aralık Dünya Engelliler günü ve içinde bulunduğumuz hafta nedeniyle, Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince, Aksaray Belediyesinin katkıları ile organize edilen Engelliler Günü kutlama programı düzenlendi.

Sağlıkçılar, Engelliler Günü kutlama programı düzenledi
Aksaray Anadolu AŞ
8 Aralık 2017 00:04

3 Aralık Dünya Engelliler günü ve içinde bulunduğumuz hafta nedeniyle, Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince, Aksaray Belediyesinin katkıları ile organize edilen Engelliler Günü kutlama programı düzenlendi.

Aksaray Belediyesine ait, Piramit Kafe´de düzenlenen programa, ev sahibi olarak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan´la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Bingöl, İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastanenin idarecileri, Beyazay Derneği Aksaray Şube Başkanı Doç.Dr. M. Kayıhan Erbaş, AK Parti Engelli Koordinatörü Gül Karakoyun, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmakta olan engelli personel ile Özel çocuklar, aileleri ve öğretmenler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Aksaray İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, böyle bir programın İl Sağlık Müdürlüğünce ilk kez düzenlendiğini, kendisinin çocuk doktoru olması nedeniyle özel çocukların ve ailelerinin içinde bulundukları durumu çok iyi bildiğini söyleyerek, Sağlık Müdürlüğü ve hastane olarak her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını, özel çocukların işlerini kolaylaştırıcı adımlar attıklarını söyleyerek, özel çocuklar ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı. Kılıçaslan, bu tür programların devamının geleceğini de sözlerine ekledi.

Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk´te yaptığı kısa açıklamada, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle böyle bir programı organize eden, özel çocuklar ve aileleri ile birlikte bir araya gelerek onlara destek veren Aksaray İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Bingöl ve organizede emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Cengizhan Kılıçaslan, özel çocuklarla tek tek ilgilenerek, onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Yenilen yemek sonrasında özel çocuklar Yaşar Musaoğlu ve orkestra arkadaşlarının hareketli müzikleri ile gönüllerince eğlendiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.