Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 27°C

Sağlıkçılardan TÜBİTAK Bilim Fuarı

Aksaray Merkezde bulunan Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenen törenle açıldı..

Sağlıkçılardan TÜBİTAK Bilim Fuarı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mayıs 2016 12:37

Fuar açılışına,Milli Eğitim Müdür Vekili Muhittin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, daire amirleri, Okul Müdür Vekili Ramazan Ünal Çokkayışlı, davetliler ve okul müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “eğitimde işbirliği” protokolü kapsamında Aksaray Merkezde bulunan Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, üzerine araştırma ve uygulama yaptıkları projeleri sergiledi.

Törende konuşan Okul Müdür Vekili Ramazan Ünal Çokkayışlı, öğrencilerin bu çalışmalarının ileride elde edecekleri başarıların ilk adımı olduğunu vurguladı.Çokkayışlı, Sağlık alanında eğitim veren bir okul olmalarına rağmen öğrencilerimiz her alanda kendilerini gösterdikleri güzel bir etkinlik oldu ifadesini kullandı. Konuşmanın ardından protokol mensupları kurdele keserek fuarın açılışını gerçekleştirdi. Katılımcılar stantları dolaşarak projeler hakkında bilgi aldı. Fuarda yaklaşık 4 aydır çalışmalarını sürdüren öğrencilerin 30 projesi 2 gün sergilenecek..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.