Dolar 32,4470
Euro 34,7535
Altın 2.440,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Sahibinden satılık arabalar

Araba alım satımı kişiler için önemli bir yatırım aracı olup ikinci el araba alışverişi ise çok geniş bir pazar oluşturmaktadır.

Sahibinden satılık arabalar
Aksaray Anadolu AŞ
17 Şubat 2017 14:59

Araba alım satımı kişiler için önemli bir yatırım aracı olup ikinci el araba alışverişi ise çok geniş bir pazar oluşturmaktadır. Herkes gibi sizler de kendiniz için en uygun ikinci el arabayı bulmak amacıyla geniş ürün seçenekleri ile daha çok karşılaştırma yapabileceğiniz bir platforma ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Sizlere yol gösterebilmek amacıyla sitemizi kurduk. Burada ikinci el araba alışverişi için ihtiyaç duyduğunuz bütün platformlar sizler için oluşturuldu.

www.2elotoaraba.com’da aracınızı satışa çıkarabilir, sahibinden satılık araba fiyatlarını inceleyebilir, bulunduğunuz bölgedeki satılık ikinci el araba fiyatlarını karşılaştırabilir ve güvenle araç alımı yapabilirsiniz. Sitemizde geniş fiyat ve model karşılaştırma imkanlarından yararlanırken sahibinden satılık araba ilanlarına ulaşabilir, direkt olarak araba sahiplerine ulaştığınız için pazarlık şansınızı artırabilirsiniz. Sitemiz aradığınız ürünleri ve size uygun fiyat aralığındaki modelleri kolayca bulabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. İhtiyacınız olan özellikleri ve fiyat aralığını girerek sitemizde kayıtlı ikinci el araba ilanlarına kolayca erişebilir, satıcılar ile sitemiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Burada sadece araba alımı değil aynı zamanda satışı da yapabilirsiniz. Satmak istediğiniz araba için ücretsiz ilan ver demeniz yeterli olacaktır, aracınızı sitemizde vereceğiniz bu ilan üzerinden satışa çıkarabilirsiniz. Bu sayede ilanınızı özellikle ikinci el araba alanına ilgi duyan kişilere ulaştırma imkanına sahip olursunuz. Sitemiz, bütün ikinci el araba arayan müşterilerin ziyaret noktası olduğu için ilanınız normalde bulacağınız müşteri sayısından daha fazla dikkat çeker. Ayrıca müşteriler sitemiz aracılığı ile sahibinden ilanlarınıza ulaşacağı için güvenilir alıcı bulma konusunda içiniz rahat eder.

www.2elotoaraba.com olarak amacımız hem ilan sahiplerini hem de alıcıları bir araya getirerek her iki tarafın da kazançlı çıkmasını sağlamaktır. Sitemiz sayesinde en sevdiğiniz araba markalarının tüm satılık araç ilanlarını ve güncel araç fiyatlarını, haberlerini ve kampanyalarını yakından takip edebilir, hiçbir gelişmeyi kaçırmazsınız. İkinci el araba pazarının çok geniş olması sebebi ile yaşanan ilan kirliliğinden uzak, müşteri ve satıcıların ihtiyaçlarına en uygun sahibinden ilanların yer aldığı sitemizde satıcı ve alıcıları güvenli bir ortamda bir araya getirmek ve müşteri memnuniyeti sağlamak en büyük hedefimiz olup her türlü konuda sizlere destek olmak için hazırız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.