Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Şampiyon öğrenciler Rektör Şahin’i ziyaret etti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Antalya’da düzenlenen 12’nci Bilim Olimpiyatlarında elde ettikleri başarılarla tüm şehri gururlandıran Ak İrfan Koleji öğrencilerini tebrik etti..

Şampiyon öğrenciler Rektör Şahin’i ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2017 16:03

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Antalya’da düzenlenen 12’nci Bilim Olimpiyatlarında elde ettikleri başarılarla tüm şehri gururlandıran Ak İrfan Koleji öğrencilerini tebrik etti.

Kolej yöneticileri, şampiyon öğrencilerle birlikte Rektör Şahin’i makamında ziyaret etti. Düzenlenen organizasyonda bilim, İslami ilimler ve sportif alanlarda çeşitli yarışmalar yapıldığını ve Ak İrfan Koleji öğrencilerinin 15 Altın, 17 Gümüş, 9 da Bronz Madalya kazandığını ifade eden Okul Yöneticisi Ali Özlük, “Başarı bizleri ve şehrimizi memnun etti. Bu tip organizasyonlar öğrencilerimizi canlı tutuyor ve kaynaşmayı sağlıyor. Bu da sınavlara olumlu yansıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

ASÜ Rektörü Prof. Şahin ise öğrencilerin gayreti, okulun ilgisi ve ailelerin desteği ile bu gibi başarıların elde edilebildiğini söyleyerek, “Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu tip akademik başarılar kadar, insan olabilmek de çok önemlidir. Bu da değerlerimizi iyi anlamakla mümkün olabilir. Anne-babalarınız ve öğretmenlerinizin kıymetini iyi bilin” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.