Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Şampiyonluk Ligi’nde 4. hafta maçları tamamlandı

10 ekibin gayret ettiği ligin 4. haftası 13 – 14 Şubat tarihlerinde oynanan maçlarla geride kaldı. Papara SuperMassive Dorukta Son şampiyon …

Şampiyonluk Ligi’nde 4. hafta maçları tamamlandı
Aksaray Anadolu AŞ
15 Şubat 2021 17:00

10 ekibin gayret ettiği ligin 4. haftası 13 – 14 Şubat tarihlerinde oynanan maçlarla geride kaldı.

Papara SuperMassive Dorukta

Son şampiyon Papara SuperMassive’in kusursuz ilerleyişi devam ediyor. Haftaya namağlup başkan olarak giren takım, 1907 Fenerbahçe Espor ve Team Aurora karşısında aldığı galibiyetlerle haftayı kapattı. Bu mevsim şimdi mağlubiyet yüzü görmeyen grup, sekiz galibiyet ile puan tablosunun doruğunda bulunuyor. Papara SuperMassive en yakın takipçisine 3 galibiyet fark atmış pozisyonda.

İkincilik Düğümü Çözülemedi

Papara SuperMassive dorukta yalnız kalmayı başarırken ikinci sıra için süren rekabet belirsizliğini koruyor. Beşer galibiyete sahip Beşiktaş, Galatasaray Espor, fastPay Wildcats ve Nasr Esports 4. Hafta sonunda ikinci sırayı paylaştı. Şampiyonluk Ligi’nde lig etabını birinci iki sırada tamamlayan takımlar direkt olarak yarı finale yükseliyor. Bu avantajı yakalamak isteyen takımlar 9 hafta sürecek heyecanın son anlarına kadar gayrete devam edecek.

Haftayı bir galibiyet ile kapatan Dark Passage üst sıralara yanlışsız olan takibini sürdürdü. Üçer galibiyetli 1907 Fenerbahçe ve 5 Ronin, yedinci sırayı paylaşırken haftayı galibiyetsiz kapatan GALAKTICOS 9. sırada kaldı. Team Aurora ise şimdi galibiyet ile tanışamadı.

Derbide Gülen Taraf 1907 Fenerbahçe

Şampiyonluk Ligi’nin 4. haftası 1907 Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getirdi. Beşiktaş tarafı müsabakanın favorisiydi, 5 maçlık bir galibiyet serisiyle derbiye adım atıyordu. Ne var ki 1907 Fenerbahçe büyük bir sürprize imza atarak çabayı kazandı. 33 dakika süren eşleşme, sarı – lacivertli takıma bu mevsimdeki 3. galibiyetini getirdi.

5 Ronin Geri Döndü

Geçen mevsimin finalisti 5 Ronin haftayı iki galibiyetle kapatarak rekabete tekrar dâhil oldu. Evvelki haftalarda sadece bir galibiyet alabilen takım, 4. hafta öncesinde Koreli alt koridor oyuncusu Pilot ile yollarını ayırma kararı vermişti. Genç oyuncusu Andariel’e baht tanıyan takım yeni beşlisiyle çıktığı birinci imtihanlardan muvaffakiyetle ayrıldı.

4. haftadan sizin için seçtiğimiz oyunlara buradan ulaşabilirsiniz.

Şampiyonluk Ligi’nde 5. hafta müsabakaları 20 – 21 Şubat tarihlerinde oynanacak ve 20 Şubat’taki maçların tamamlanmasının akabinde ligin birinci devresi sona erecek. Karşılaşmaları lolespor.com adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.