Dolar 32,2668
Euro 34,7686
Altın 2.400,46
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Açık
Aksaray
23°C
Açık
Çar 24°C
Per 26°C
Cum 20°C
Cts 17°C

Samsung 870 EVO SSD İncelemesi

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, en yeni SSD serisi 870 EVO’yu geçtiğimiz haftalarda ülkemizde satışa sunmuştu. Hem profesyonel …

Samsung 870 EVO SSD İncelemesi
Aksaray Anadolu AŞ
13 Şubat 2021 19:24

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, en yeni SSD serisi 870 EVO’yu geçtiğimiz haftalarda ülkemizde satışa sunmuştu. Hem profesyonel kullanım hem de günlük tüketiciler için ülkü özelliklere sahip olan yeni SSD’ler, farklı boyutlarının yanı sıra sunduğu yüksek okuma ve yazma suratlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Aslında fiyat/performans odaklı bir depolama ünitesi olarak da düşünebileceğimiz EVO serisi, 250 GB’tan 4 TB’a kadar değişen 5 farklı depolama seçeneğiyle farklı gereksinimlere hitap ediyor. Bir SSD’nin en değerli özelliklerinden olan sürat noktasında da Samsung EVO 870 kullanıcılarını üzmeyerek saniyede 530 MB okuma ve 560 MB yazma suratı sunuyor.

Samsung 870 EVO SSD neler sunuyor?

blank

Elimizde bulunan 4 TB’lık model, 2.400 TBW’ye varan yazma ömrü ile sınıfının önderi pozisyonunda bulunuyor. TBW nedir diyecek olanlar için kısaca özetlemek gerekirse de bunun, SSD’yi tam 600 sefer büsbütün doldurup boşaltabilecek kadar uzun bir kullanım ömrü manasına geldiğini söyleyebiliriz.

2,5 inç boyut formatıyla masaüstü ya da dizüstü bilgisayar fark etmeksizin kullanılabilen 870 EVO, tıpkı vakitte “TurboWrite” olarak isimlendirilen özel teknoloji sayesinde performans seviyelerinin korunmasını ve kullanıcının her an en uygun performansı deneyimlemesini sağlıyor.

blank

Samsung 870 EVO ile ilgili bizim anlatacaklarımız bu kadardı. Eser hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için çabucak üstten görüntümüzü izleyebilir, buradaki irtibata tıklayarak da eseri satın alabilirsiniz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.