Dolar 32,5960
Euro 34,8231
Altın 2.412,67
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Samsung Galaxy XCover 5 Duyuruldu: İşte Özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, arazi ve fabrikaların zorlu çalışma koşullarına karşı dayanıklı, suya ve toza karşı tam koruma sağlayan yeni …

Samsung Galaxy XCover 5 Duyuruldu: İşte Özellikleri
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mart 2021 15:00

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, arazi ve fabrikaların zorlu çalışma koşullarına karşı dayanıklı, suya ve toza karşı tam koruma sağlayan yeni sağlamlık odaklı akıllı telefonu Galaxy XCover 5’i “zorlu ortamlar için üretilmiş en yeni dayanıklı ve gelişmiş akıllı telefon” olarak duyurdu.

Alışık olduğumuz günümüz Samsung akıllı telefonların aksine çerçeveli bir tasarıma sahip olan Galaxy XCover 5, standart bir akıllı telefonun aksine şıklığı değil sağlamlığı ön planda tutuyor. Standart bir akıllı telefona göre daha düşük bir ekran/gövde oranı ve daha kalın bir gövde sunan cihaz, “narin” bir akıllı telefon istemeyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan.

blank

Gücünü Samsung tarafından geliştirilen Exynos 850 işlemciden alan Galaxy XCover 5, kullanıcılara 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı sunuyor. 3.000 mAh’lik batarya, günümüz akıllı telefonları ile düşük kapasiteli gibi görünse de ekranın yalnızca 5,3 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte olduğunu düşünürsek yeterli güç sağlayabileceğini söyleyebiliriz.

İş yeri içi iletişim için telsiz görevi gören “bas konuş” özelliğine sahip olan Galaxy XCover 5, kullanıcıların gün boyu tek bir tuşa basarak tüm çalışanlar ile iletişim kurabilmesini sağlıyor. Ayrıca uyarlanabilir fiziksel tuşlar sayesinde LED el fenerini, acil durum çağrılarını ya da haritaları tek tuşa basarak açıp kapayabilirsiniz.

blank

Samsung Galaxy XCover 5 özellikleri

  • İşlemci: Exynos 850
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 64 GB
  • Ekran: 5,3 inç HD+ TFT LCD
  • Arka Kamera: 16 MP, f/2,2
  • Ön Kamera: 5 MP, f/2,2
  • Batarya: 3.000, 15W
  • İşletim Sistemi: Android 11

Samsung, Galaxy XCover 5’in Asya, Avrupa ve Güney Amerika’da satışa sunulacağını ve mart ayı itibarıyla kullanıcıların beğenisine sunulacağını açıkladı. Galaxy XCover 5’in Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı ya da fiyat etiketinin ne olacağı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.