Dolar 32,5782
Euro 34,7958
Altın 2.507,60
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 27°C
Sal 30°C

Şanlıurfa’daki cinayet zanlısının yakınları Aksaray’da yakalandı

Şanlıurfa’da kardeşini öldürdüğü iddia edilen zanlının eşi, çocukları ve yakınları Aksaray’da yakalanarak savcılık talimatı ile gözaltına alındı..

Şanlıurfa’daki cinayet zanlısının yakınları Aksaray’da yakalandı
Aksaray Anadolu AŞ
2 Kasım 2016 17:35

Alınan bilgiye göre, Adana karayolu üzerinde rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüphe üzerine 63 V 2110 plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. Sürücünün dur ihtarına uymaması üzerine polis ve sürücü arasında kovalamaca yaşandı. Yaklaşık 4 kilometre boyunca süren kovalamaca sonucu otomobil E-90 karayolunda yakalandı. Sürücü Murat E. ve araçta yolcu olarak bulunan Özgür K., K.Y. ve 4 çocuğu gözaltına alındı. Olay yerinde sorguları yapılan şüphelilerin Şanlıurfa’da kardeşi Veysel Yaşar’ı öldüren S.Y.’nin eşi, çocukları ve yakınları olduğu tespit edildi. Bunun üzerine savcılık talimatı ile şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Araçta yapılan aramada ise koltuk ve kapılarda kan izlerine rastlandı. Bagajda ise siyah bir poşette yüklü miktarda para ele geçirildi.

Cinayet zanlısı S.Y.’nin eşi K.Y. olay yerinde polislere, “Bu arabayı eşim kullanıyordu. Eşim zaten 2-3 gündür eve uğramıyordu. Beni dün sabah aradı ve defolup gitmemi istedi. Arabamı da bıraktım sana dedi. Ben arabayı evin önünde gördüm. Arabanın anahtarı da üzerindeydi. Eşim eve geldi, seni de, çocukları da istemiyorum. Hiçbir şeyi istemiyorum deyip evden kovdu” diyerek, daha sonra da yakınları olan Murat E. ve Özgür K.’yi arayıp onlardan yardım istediğini söylediği öne sürüldü.

Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler daha sonra savcılık talimatı ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.