Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 23°C

Sansasyonel Bir Gençlik Dizisi: Euphoria

Sansasyonel Bir Gençlik Dizisi: Euphoria
Aksaray Anadolu AŞ
23 Nisan 2021 21:53

Agustine Frizell’in en iyi işlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Daha önce İsrail televizyonlarında yayınlanan fakat beklediği ilgiyi göremeyen dizi, an itibarıyla dijital platformların göz bebeği haline gelmiş durumda. Eric dane ve Zendaya gibi isimleri baş rolde göreceksiniz ve kadronun tamamına bakıldığında ne kadar başarılı bir cast seçimi yapıldığını sizler de fark ediyor olacaksınız.

Kesinlikle bir aile dizisi değil. Hatta sıradan bir gençlik dizisi de değil. Sıra dışı ve sansasyonel balıkları tam manasıyla bu diziyi karşılıyor. Çıplaklık ve sertlik çok fazla ve hatta bazı sahneler sizleri bir hayli rahatsız edecektir.

Henüz 17 yaşında olan rue’nin hayat hikayesine tanıklık edeceğiz. Tabi onun etrafındaki herkesi de ilerleyen bölümlerde daha yakından tanıma şansı elde ediyor olacağız. Eğlenceli bir hayatları olduğunu düşündüğünüz farklı karakterlerin geçmişlerine indiğinizde eminim içinize bir taş oturacak ve zaman zaman göz yaşlarınızı da tutamayacaksınız.

Alternatif bir gençlik dizisine ihtiyacınız varsa eğer sizler de hiç tereddüt etmeden Euphoria izle butonunu kullanabilir ve yerinizi alabilirsiniz. Dizi tarihindeki en cesur ve en sert yapımlardan bir tanesi olabilir. En azından benim için öyle ve bugüne karda kime tavsiye ettiysem olumlu dönüş aldım. Sizlere de tavsiye etmek isterim ve hangi siteden izleyebileceğinizi de az sonra detaylı bir şekilde anlatacağım.

Dizirun ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Yabancı yapımlar için ödeme yapmak ya da abonelik işlemleri ile uğraşmaktan sıkıldınız mı? Merak etmeyin bu sıkıcı durumu ortadan kaldıracak sayısız site var ve dizirun da bunlardan bir tanesidir. Sizler de tek bir tık ile bu adrese erişim sağlayabiliyor ve hizmet alabiliyorsunuz. Herhangi bir şekilde ödeme yapmanıza ya da üyelik süreci ile muhatap olmanıza gerek kalmayacaktır.

Dizirun bu sektörün en başarılı markalarından biri ve neden onları tavsiye ettiğimi sizler de kısa süre içerisinde fark ediyor olacaksınız. Yeni dönemde rakiplerinin bir adım önüne geçen ve zengin içerik yelpazesi ile birlikte fark yaratan bu adres sizleri de en iyi şekilde misafir ediyor olacaktır.

Çok sayıda dizi ve aynı zamanda film barındırıyorlar. Üstelik perdeye yeni düşen filmleri de kısa süre içerisinde bu adreste bulabiliyorsunuz. Sizler de hemen şimdi incelemelerinizi yapabilir ve hoşunuza gittiği takdirde sık kullanılanlar listesine dahil edebilirsiniz. Keyifli vakit geçirmek ve hem dizi hem de film sektöründen haberdar olmak için bu adresi kullanabilirsiniz.

Tüm yapımlarda alt yazı ve Türkçe dublaj desteği sunduklarını da bir kez daha dile getirmek isteriz. Zaten incelemelerinizi yaptığınızda bunu sizler de fark edeceksiniz. Gerçek bir sinema ve dizi platformu yaratmışlar ve ücretsiz hizmet sunuyor olmaları da mükemmel bir detay.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.