Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Seçimler Aksaray’da huzur ve hukuk içerisinde yapılacak

Seçimler Aksaray’da huzur ve hukuk içerisinde yapılacak
Aksaray Anadolu AŞ
19 Ocak 2019 00:08

31 Mart Mahalli İdareler, Mahalle Muhtarları ve İhtiyar Heyetleri Seçimleri Güvenlik Toplantısı Vali Ali Mantı Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda açıklamada bulunan Vali Ali Mantı, 31 Martta yapılacak seçimlerin Aksaray’da huzur ve hukuk içerisinde yapılması için her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

Toplantıya, Vali Yardımcıları Gürkan Karaman, Şahin Bayhan, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İlçe Kaymakamları, Siyasi Partilerin İl Başkanları ve temsilcileri, ilgili Kamu Kurum Müdürleri ile Medaş ve Enerya yetkilileri katıldı.

Toplantıda Aksaray Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Muhsin Erdoğan tarafından; seçim takvimi, seçim öncesi alınacak güvenlik tedbirleri, seçim esnasında alınacak tedbirler, seçim sonrasında alınacak tedbirler ile seçim sürecinde karşılaşılan sorunlar ile ilgili sunum yapıldı.

Vali Ali Mantı 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler, Mahalle Muhtarları ve İhtiyar Heyetleri Seçimlerinin özelde Aksaray’a genelde tüm Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Seçimlere katılacak aday ve partilerin ilgili kanunda belirtilen hususlar çerçevesinde hareket edeceğine inandığını ifade eden Vali Ali Mantı seçimlerin Aksaray’da huzur içinde yapılaması için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacaklarını bu konuda her türlü tedbirin alınacağını söyledi.

Siyasi Parti İl Başkanları yaptıkları istişarelerde ses yayını ve müzikli araçları kullanmama ve seçim bürosu açmama kararı aldıklarını, ses yayın araçlarını mahallelerde yapacakları toplantıları duyurmak amacıyla kullanacaklarını belirterek vatandaşları rahatsız edecek propaganda araçlarını kullanmadan seçim çalışmalarını yürüteceklerini belirttiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.