Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Şehit ailelerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık, her an yanınızdayız

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor..

Şehit ailelerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık, her an yanınızdayız
Aksaray Anadolu AŞ
22 Aralık 2017 16:02

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor. Gözlükuyu, Dikmen köyleri ile Taşpınar Beldesinde yaşayan şehit aileleri ve yakınlarını ziyaret eden Pekmez; “Şehitlerimizin emaneti ailelerinin ihtiyaçlarını gidermek, onların yanında olmak bizim için çok önemli” dedi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte; 1992 yılında şehit olan Yücel Samsa’nın Aksaray merkeze bağlı Gözlükuyu Köyünde yaşayan annesi Durdane, babası Hasan Samsa, 2011 yılında Şırnak’ta vatani görevini yaparken şehit olan Ecevit Altan’ın Dikmen Köyünde yaşayan annesi Mürüvvet babası Aşır Altan, 1989 yılında şehit olan Hatip Uçkun’un Taşpınar Beldesine yaşayan annesi Türkan Uçkun’u ziyaret etti.

Şehit aileleri ve yakınları ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ile her zaman beraber olduklarını belirterek; evlerinde ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğu şehit ailelerinin varsa sorunlarının çözümüne yardımcı olduklarını belirtti.

Vali Aykut Pekmez tarafından yaptırılan üzerinde Türk Bayrağı ve şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu tabloları şehit ailelerine hediye eden Yeşim Pekmez; şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ifade etti.

Şehit ailelerinin; “Hiçbir zaman şikâyetimiz yok. Sabır ediyoruz. Şehitlerimizin şefaatini diliyoruz” sözleri üzerine Yeşim Pekmez Hanımefendi; “Şehitliği Allah herkese nasip etmiyor. Sizin evlatlarınız en yüce makamlardan olan şehitlik makamındalar. Allah sizleri inşallah Cennetinde kavuştursun. Sizlerin ve şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz” diyerek devletin ve milletin her zaman şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Şehit ailelerinin ziyaretten duydukları memnuniyetleri belirtmeleri üzerine kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ne tür sorunları olursa olsun mutlaka kendilerine bildirmelerini isteyen Pekmez; “Varsa ihtiyaçlarınızı gidermeye her zaman hazırız. Şehit ailelerimize kapımız ve gönlümüz acık her an yanınızdayız. Başımızın üstünde her zaman yeriniz var.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.