Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Şehit Analarının hayır dualarını aldılar

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan ile birlikte Aksaraylı şehitlerin ailelerini ziyarete devam ediyor..

Şehit Analarının hayır dualarını aldılar
Aksaray Anadolu AŞ
3 Haziran 2016 22:20

Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan şehit ailelerini ziyaret kapsamında ilk olarak 2005 yılında Sivas’ta vatani görevini yaparken şehit olan Erhan Karacan’ın annesi Mesudiye Karacan’ı evinde ziyaret ettiler.

Bayan Yazgı ve Aslan, şehidin annesi Mesudiye Karacan ile yaptıkları görüşmede duygulu anlar yaşadılar. Hasibe Yazgı, Vatanın ve milletin birliğini bütünlüğünü korumak adına canlarını feda eden tüm şehitleri rahmetle andığını ifade ederek “Bizler önce Allah’ın sonra şehitlerimizin sayesinde bu güzel vatanda yaşıyoruz. Vatanımızın ve milletimizin birliğini, bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onlar şehitlik mertebesine erişerek Peygamber efendimize komşu oldular. İnşallah anne ve babalarına da şefaatçi olacaklar” dedi.

Şehidin Annesi Mesudiye Karacan, Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan hanıma kendisini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür etti.

Hasibe Yazgı ve Zehra Aslan daha sonra 1992 Yılında Şırnak Uludere’de vatani görevini yaparken teröristlerle girdiği çatışmada yapılan roket saldırısı sonucu 3 arkadaşı ile birlikte şehit düşen Aksaraylı asker Atilla Mutlu’nun baba evine giderek, şehidin babası Abdurrahman ile annesi Münire Mutlu’yu ziyaret ettiler.

Hasibe Yazgı, burada da şehit annesi Münire hanım ve babası Abdurrahman bey ile bir süre görüşerek her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti. Şehit Atilla Mutlu’nun anne ve babası evlatlarının vatan uğruna şehit olmasından onur duyduklarını ifade ederken, Anne Münire Mutlu, şehit oğlunun fotoğrafını öperek onu çok özlediğini gözyaşları ile dile getirdi.

Şehidin annesi Münire Mutlu, kendilerini yalnız bırakmayarak ziyarete gelen Hasibe Yazgı ile Zehra Aslan’a “ Beni çok mutlu ettiniz Allah’ta sizleri mutlu etsin” diye dua etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.