Dolar 32,5710
Euro 35,0102
Altın 2.428,15
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 23°C

Şehit Anneleri için mukabale düzenlendi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Ramazan ayı dolayısıyla Aksaraylı şehitler ve tüm şehitlerimiz için şehit anneleri ve yakınlarının katıldığı bir mukabele programı düzenledi..

Şehit Anneleri için mukabale düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
7 Haziran 2016 12:15

Aksaray Belediyesine ait konakta düzenlenen mukabeleye, Başkan Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan, şehit anneleri ve aileleri katıldı.

Hasibe Yazgı öncülüğünde Aksaray’da ilk kez düzenlenen mukabele programında, şehit anneleri ve yakınları Ramazan ayı süresince her gün şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyacak. Hatim sonrası hatim duası yapılacak. Şehit anneleri kendilerine bu konuda öncülük eden ve imkan sağlayan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı’ya teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.