Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Şehit yakınları Vali Konağında ağırlanıyor

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit ailelerini Vali Konağında ağırladı..

Şehit yakınları Vali Konağında ağırlanıyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Aralık 2017 16:53

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit ailelerini Vali Konağında ağırladı. Şehit ailelerini ziyaretlerine devam eden Yeşim Pekmez; ziyaret ettiği şehit yakınlarını Vali Konağına da davet etmiş, kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyacağını bildirmişti.

Pekmez; bu kapsamda Şehitlerin eşleri ve annelerinden oluşan aileleri Vali Konağında ağırladı.

Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bir araya geldiklerini belirten Yeşim Pekmez Hanımefendi, ‘Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ediyoruz, onlar da bizi ziyaret ediyor. Ailelerimizin sorun ve ihtiyaçları varsa hep beraber değerlendiriyoruz. ‘dedi.

Şehit eşleri ve şehit annelerinden oluşan misafirleri ile yakından ilgilenen Pekmez; samimi bir ortamda dertleştiklerini, duygularını paylaştıklarını ifade ederek; “Vatan için en değerli varlıkları olan evlatlarını veren şehit ailelerinin hissettiği duyguların karşılığını tam olarak veremeyebiliriz… Bizler onlar için ne yapsak hep az olacaktır. Ancak Devletimizde bizlerde her zaman onların hemen yanı başında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi; Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ın eşi Semiha Kartal, Aile ve Sosyal Politiklar İl Müdürü İsrafil aktürk’ün eşi Semiha Aktürk, Tapu Müdürü Cemil Çamardıç’ın eşi Arzu Çamardıç’ın da katılımıyla bir araya geldiği şehit aileleri ile sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.