Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Seramiksan Aksaray Haberleri

Seramiksan Aksaray Haberleri
Aksaray Anadolu AŞ
9 Kasım 2020 21:55

Manisa Turgutlu bölgesinde 1990 yılında kurulan Seramiksan firması üretim faaliyetlerine ise 1994 yılı itibariyle başlangıç yapmıştır.  Gelişen teknolojiler ve rekabet ortamı çerçevesinde büyümesini ve yatırımlarını artıran şirket ürün niteliklerini iyileştirmekle birlikte geniş ürün yelpazesi elde etmeyi hedeflemektedir. Duvar karosu, sırlı granit ve yapı kimyasalları gibi ürünleri piyasaya sunan şirket, kalitesi ve hizmetleri ile alanında ülkenin lider konumunda yer alan firmalar arasında olmayı sağlayacak planlamalar yapmaktadır. Günümüzde 650 metrekare alanda üretim faaliyetlerini sürdüren şirketin ülke içerisinde pek çok bölgede satış noktası bulunmaktadır.

Seramiksan Ürünleri

Ev ve işyerleri gibi yapı alanlarında ihtiyaç duyabilen lavabolar için tezgah üstü, etajerli ve bedensel engelli gibi seçenekler sunan Seramiksan, klozet alanında ise asma, takım ve bedensel engelli ürün gruplarını bünyesinde barındırmaktadır. Bide ürünü için yerden ve asma gibi alternatiflere sahip olan firmadan pisuvar temin edilmek istendiğinde ise arkadan yıkama girişli pisuvar ve üstten yıkama girişli pisuvar gibi seçenekler mevcuttur. Tamamlayıcı ürün yelpazesi içerisinde rezervuar, klozet kapağı ve lavabo ayağı gibi modeller sunan firmadan alınacak ürünler için farklı tasarım ve boyut seçenekleri müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

Seramiksan Ürünleri Kullanım Alanları

Banyo ve mutfak gibi alanların yanı sıra ticari mekan ve dış mekanlarda aranılan çözümleri sunan Seramiksan Ürünleri duvar ve yer gibi alanlara monte edilebilme özelliğine sahiptir. İhtiyacın giderilmesinin yanı sıra gelişmiş tasarımları ile görsel açıdan zenginlik oluşturan firma ürünleri antiasit, asia, bergama ve betostone gibi seçenekleri müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Farklı zevk ve beklentilere cevap verebilecek nitelikte Nano Teknoloji sistemiyle üretim sağlayan firma fiyat politikasında sağladığı istikrar doğrultusunda da müşteri güvenini kazanacak planlamalar gerçekleştirmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.