Dolar 32,5842
Euro 35,0317
Altın 2.460,71
BİST 9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Serdengeçti: Bizler milleti yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla yola çıktık

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti Güzelyurt’da Pazar ziyareti gerçekleştirdi ve vatandaşlarla sohbet etti..

Serdengeçti: Bizler milleti yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla yola çıktık
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2015 17:02

Daha sonra Helvadere, Kargın, Elmacık, Karaören ziyaretleriyle de seçim turuna devam eden Vekil Adayı Serdengeçti, burada seçim çalışmalarına yönelik bilgi verdi ve vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretlerinde özellikle çocukların kendisine gösterdiği sevgi ve ilgi Serdengeçti’yi çok mutlu etti ve çocuklara balon, şapka dağıtıldı. Serdengeçti ayrıca yolda karşılaştığı çobanla da uzun uzun sohbet edip, hal hatır sordu, onun fikirlerini aldı.

AK Parti Aksaray Milletvekili adayı Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti ziyaretleri kapsamında yaptığı konuşmalarında şu noktalara önemle değindi:“Bizler milleti yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla yola çıktık, bizler sizin hizmetinizdeyiz, milletimizin refahını yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız.

Başbakanımızın açıklamış olduğu Seçim Beyannamesi ile toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Özellikle ekonomik vaatlerimiz ile gençlerimizin, emeklilerimizin, asgari ücretle çalışan vatandaşlarımızın, taşeron olarak çalışan işçilerimizin, çiftçilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamaktayız. Gittiğimiz her ilçede vatandaşlarla konuştuğumuzda seçmenimizin büyük bir memnuniyeti var. İnşallah yeni dönemde de güçlü bir Ak Parti İktidarı ile Aksaray’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Aksaray’ın bütün ilçe, kasaba ve köylerinde 13 yıllık iktidarımızda büyük devlet yatırımları yaptık; Hastanelerimiz, devlet okullarımız, gençlerimiz için spor tesislerimizi inşa ettik. Vatandaşlarımız bunları görüyor ve biz hizmet için çalışıyoruz; Çalışmaya da devam edeceğiz”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.