Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Seyr-i Alem Projesi’nin tanıtım programı yapıldı

Seyr-i Alem Projesi’nin tanıtım programı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ekim 2017 12:35

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi Öğretmenleri Sadık Bülbül ve Mustafa Durmuş Avşar’ın başlattığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı desteği ve Enderun Derneği katkılarıyla yürütülen Seyr-i Alem projesinin tanıtım ve açılış programına katıldı.

Tanıtım ve açılış programına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, Gençlik Spor Müdürü Cüneyt Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aile Sosyal Politikalar il Müdürü İsrafil Aktürk, Önder Başkanı Kuddusi Bakar ve davetliler katıldı.

Günümüzde hemen hemen herkesin yakından takip ettiği Sosyal Medyayı daha etkin ve verimli nasıl kullanılır düşüncesiyle yola çıkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi Öğretmenleri Sadık Bülbül ve Mustafa Durmuş Avşar, Seyr-i Alem projesini başlattı. Proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında destek gördü. Öğretmenler sağlanan destek ile okula proje ofisi kazandırdı. Proje ofisinde sosyal medya ile ilgili görseller hazırlanıyor.

Seyr-i Alem projesinin tanıtım yapılmasının ardından kürsüye çıkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Çekiç, okullarında böyle bir proje yürütülmesinden dolayı memnun olduklarını belirtti.

Programın sonunda Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve davetlilerin katımlıyla proje ofisinin açılışı gerçekleşti. Başkan Yazgı, projeyi başlatan öğretmenleri kutlayarak ofisin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.