Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Sorunlarınız Büyümesin: Profesyonel Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri

Sorunlarınız Büyümesin: Profesyonel Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ekim 2020 12:02

Kişisel sorunlarınızla başa çıkmanıza ve çeşitli alanlarda kendinizi geliştirmenize yardım edecek Psikolojik Danışmanlık hizmetleri her nerede olursanız olun size çok yakındır.

Şeffaflığı ve etik ilkelere bağlı kalmayı temel prensip olarak benimseyen; dinamik ve profesyonel yaklaşımıyla güvenilir çözüm ortağı olan Psikolojik Danışman Yusuf Bayalan, ilişki danışmanlığı, aile danışmanlığı, evlilik öncesi ve evlilik danışmanlığı gibi alanlarda hizmet sunmaktadır. Problemlerin en kısa yoldan etkili bir şekilde giderilmesi amacıyla süreci tüm yönleriyle ele alan ve danışanları için en iyisini isteyen Yusuf Bayalan; Şema Terapi eğitimi ve Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi gibi gerekli eğitimleri üstün başarı ile tamamlayarak Psikolojik Danışmanlıkta yetkinlik seviyesine ulaşmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca onaylanmış Aile Danışmanlığı Sertifikası başta olmak üzere yetkinliğinin ispatı niteliğinde birçok sertifikaya sahip ve terapötik becerileri son derece gelişmiş olan psikolojik danışman Yusuf Bayalan; ofis ortamında verdiği hizmetleri sanal ortamda da yürütmektedir.

Pandemi süreci boyunca Online Terapi hizmetiyle danışanlarına ihtiyaç duyduğu konularda destek olmayı sürdürmekte, Şema Terapi ve Bilişsel Davranış Terapisini zengin bilgi birikimi ve yıllar boyunca edindiği tecrübeleriyle harmanlayarak uygulamaktadır.

Çaresiz Olmayın, Çare Sizin Olsun Diye

Kişinin yaşadığı olumsuzluklarla mücadele etmesini ve yapabileceklerinin farkına varmasını sağlayan; onu başarmak için teşvik ederek hayat kalitesinin yükselmesine katkıda bulunan Yusuf Bayalan; danışanlarının başarı ve mutluluğa giden yolda kılavuzu olmayı gâye edinmiştir.

Yusuf Bayalan özveri ve titizlik ile gerçekleştirdiği Psikolojik Danışmanlık hizmetini yerine getirirken her danışanına büyük değer vermekte, mahremiyet ve gizlilik kavramlarına oldukça hassasiyet göstermekte, problemleri bütünsel bir çerçevede ele alarak işe yarar, kalıcı çözümler üretmektedir.

Danışanlarının hayatında bir dönüm noktası olma hedefiyle yola çıkan Yusuf Bayalan, danışanlarının mutluluğundan güç almakta; uygun yöntem ve teknikleri ustalıkla kullanarak kişileri hedeflerine ulaştırmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.