Dolar 32,5061
Euro 34,7169
Altın 2.487,48
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Sosyal Bilimler Lisesi idareci ve öğrencilerinden Vali Pekmez’e ziyaret

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Sosyal Bilimler Lisesi idareci ve öğrencilerinden Vali Pekmez’e ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
1 Nisan 2017 00:18

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, okul müdür Orhan Avan ve öğrencilerden oluşan heyeti Valilik Makamında kabul ederek görüşen Vali Pekmez bir süre görüştüğü Avan ve öğrencilerden okul ve öğrenci faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Okul Müdürü Orhan Avan; hazırlanan ulusal kültür projesi kapsamında; Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi olarak kaybolmaya yüz tutmuş kültürel değerlere sahip çıkmak ve onları yeniden canlandırmak amacı ile “Çemberimde Gül Oya” adlı kültürel zenginliğin esas alan projenin içerisinde yer aldıklarını söyledi.

Sergi hakkında Vali Pekmez’e bilgi veren Avan; bugüne kadar 69 il de geçekleştirilen ve büyük bir beğeni kazanan “Çemberimde Gül Oya” projesinin 70. Sergisinin Valilik desteği ile Aksaray’a gerçekleştireceklerini belirtti. Destekleri nedeniyle Vali Pekmez’e teşekkür eden Avan; “Sergimizde sergide kültürümüzü tanıtmak ve farklılıkların her şeyiyle birlikte beraber güzel olduğunu yansıtabilmek ana temamız olacak” dedi.

3 Nisan Pazartesi günü açılacak serginin hayırlı olmasını dileyen Vali Aykut Pekmez; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.