Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Sultanhanı Yüksekokulu ilk mezunlarını verdi

Sultanhanı’nda 2015 yılında açılan ve Türkiye’de ilk bölüm olma özelliğini taşıyan Geleneksel Tekstillerin Konservasyonu ve Restorasyonu ilk mezunlarını verdi.

Sultanhanı Yüksekokulu ilk mezunlarını verdi
Aksaray Anadolu AŞ
2 Haziran 2017 18:20

Sultanhanı’nda 2015 yılında açılan ve Türkiye’de ilk bölüm olma özelliğini taşıyan Geleneksel Tekstillerin Konservasyonu ve Restorasyonu ilk mezunlarını verdi.

Türkiye’de ilk olan ve Aksaray Üniversitesi’ne bağlı Geleneksel Tekstillerin Konservasyonu ve Restorasyonu bölümü bu yıl ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet nedeniyle Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak mezun olan öğrenciler ile akademik kadro onuruna bir iftar yemeği verdi.

Özel bir tesiste gerçekleşen iftar yemeğine Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Başkan Yardımcısı Hasan Temel, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Belde Başkanı Hacı Ahmet Aslanhan, ASÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Bektaş Ayık, Müdür Yardımcıları Şirin Silahlı Böge, Yasin Göktaş, Sekreter N. Şehnaz Çetin, Bölüm Başkanları Vildan Acar, Mahmut Dumangöz, Gül Coşkun ile öğrenciler katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ‘Sultanhanı’ndaki Yüksekokul bölümümüzden ilk mezunlarımızı veriyoruz bu Öğretmenlerimiz kadar bizim de gururumuz, Okulumuzun Sultanhanına kazandırılmasında çok büyük emekler verdik ve Okulumuzun büyüyüp gelişmesinde de katkılarımız devam edecek. Sultanhanı’nda geçtiğimiz yıl okulumuza ikinci bir bölümümüzde açılmıştı ve Şuanda Sultanhanı’nda ki okulumuzda 50 civarı öğrencimiz var ve bu sayımız gelecek yıl daha da artacak ve bizlerin, sizlerin ve halkımızın da destekleri ile Sultanhanımızdaki bu okulumuzu daha da büyülterek yüzlerce öğrencimizin olmasını sağlama gayretindeyiz. Gelişen ve şehirleşen Sultanhanımız için yüksekokul ve eğitim çok önemli Sultanhanı’nda ki okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize iş hayatında başarılar diliyorum’ dedi.

Daha sonra Teknik bilimler Meslek Yüksek okulu müdürü Bektaş Ayık da kısa bir konuşma yaptı. Müdür ayık Sultanhanı’nda ki Okulumuzdan ilk mezunları veriyoruz, öğrencilerimiz ne kadar şanslılar ki Eğitime ve okulumuza Çok büyük destek veren bir başkanımız var, Huzurlarınızda Sayın Başkan Fahri Solak’a okulumuza ve öğrencilerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum ve Mezun olan öğrenci kardeşlerimize de gelecek hayatlarında başarılar diliyorum’ dedi.

Ardından Teknik bilimler Meslek Yüksek okulu müdürü Bektaş Ayık Sultanhanı belediye Başkanı Fahri Solak’a Eğitime ve öğrencilere verdiği destekten dolayı Günün anısına bir tablo hediye etti. Program iftar yemeğinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.