Dolar 32,3630
Euro 34,9070
Altın 2.386,90
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Sünnet şöleni kayıtları yoğun ilgi görüyor

Sünnet şöleni kayıtları yoğun ilgi görüyor
Aksaray Anadolu AŞ
20 Nisan 2024 09:35

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen sünnet şöleni kayıtları 15 Nisan tarihinde başladı.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin yoğun ilgi gösterdiği şölen için 500’ün üzerinde başvuru sahibi müracaatta bulundu. Sünnet şöleni kayıtlarının 25 Nisan tarihinde son bulacağı bildirildi.

Aksaray Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda sünnet şöleni organizasyonu ile çocuklarını sünnet ettiren ailelerin ve çocukların mutluluğuna ev sahipliği yapacak. Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen sünnet şöleni kayıtları 15 Nisan tarihinde başladı. Kayıtlar ilk günlerden itibaren yoğun ilgi görüyor. Bu yıl yapılacak toplu sünnet etkinliğinde 6 aylık ve üzeri erkek çocuklar ücretsiz sünnet olabiliyor. Kayıt için son başvuru tarihi 25 Nisan olduğu bildirildi. Sünnet şöleni için kayıt yaptırmak isteyen ailelerin, Aksaray Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaatta bulunmaları gerekiyor.

Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak sünnet şöleninde bu yılda çocuklara özel farklı ve eğlence dolu aktiviteler gerçekleşecek. Çocuklar için kurulacak oyun alanında kortej geçişi ile birlikte palyaço, yüz boyama ve mehteran takımı gösteri yapacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet şöleni düzenleneceğini ifade ederek “Şehrimizde geleneksel hale getirdiğimiz Sünnet Şölenine bu yılda ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Sünnet olan çocuklarımıza sürpriz hediyelerimiz olacak. Aksaray Belediyesi olarak çocuklarını sünnet ettiren ailelerin mutluluğuna ortak olacağız” dedi.

Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; sünnet şöleni için başvurularda yoğunluk yaşandığını ve müracaatta bulunmak isteyenlerin 25 Nisan tarihinden önce kayıt yaptırmaları gerektiği bildirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.