Dolar 32,4790
Euro 34,9431
Altın 2.436,33
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 22°C

Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği aracıyla site duvarına girdiği an kamerada

ANKARA’DA SÜRÜCÜSÜNÜN HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ MİNİBÜS BİR SİTENİN DUVARINA ÇARPTI. GÜVENLİK KAMERASINA DA YANSIYAN OLAYDA BİR KİŞİ YARALANDI.

Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği aracıyla site duvarına girdiği an kamerada
Aksaray Anadolu AŞ
1 Nisan 2022 17:45

Ankara’da sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği minibüs bir sitenin duvarına çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda bir kişi yaralandı.

Kaza, sabaha karşı Çankaya ilçesinde meydana geldi. Şehit Mustafa Doğan Caddesi girişindeki yokuşta sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği 06 BV 2377 plakalı araç yokuş aşağı savrulmaya başladı. Metrelerce savrulan araç, Sukarno Caddesi üzerinde bulunan bir sitenin duvarına çarptıktan sonra durabildi. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Can kaybının meydana gelmediği kazada araç sürücüsünün yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Kaza anı bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.

“Çok büyük bir sesle duvara girdi”

Kazaya tanık olan çevre esnaflardan Mustafa Çalı, “Araç sürücüsü yukarı yoldan hakimiyetini kaybederek sabah saatlerinde çok büyük bir sesle duvara girdi. Ambulans geldi. Yaralıyı çıkartıp götürdüler. Gümbürtüyü duydum. Zannedersem bu araç kağıt toplayanlara ait. Kazanın ardından kalabalık oluştu. Biz çevre esnaf olarak hemen yaralının yanına gittik. Caddeden aşağıya doğru inerken hakimiyetini kaybediyor. Önce orta refüje girdi. Hızını alamayınca da karşı tarafa geçti. Yaralının durumunun pek ağır olduğunu sanmıyorum. Tanıdık değildi” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.