Dolar 32,5788
Euro 34,8961
Altın 2.434,73
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Talha Bora Öge Ramazan Sokağı’nda hayranlarıyla buluştu

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliğinin 12.gecesinin konuğu Radyo 7’de program yapan ünlü sunucu ve şair Talha Bora Öge oldu..

Talha Bora Öge Ramazan Sokağı’nda hayranlarıyla buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2016 00:18

Nam-ı Diğer Gölge olarak ün yapan Talha Bora Öge şiir ve türkü gecesi programını, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Aksaraylı hayranlarıyla bir kez daha buluşmanın heyecanını yaşayan Talha Bora Öge, sahnede birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Ettiği dualarla hayranlarını duygulandıran ünlü sunucu ve şair, Aksaray halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı adına Talha Bora ve ekibine Aksaray halkına sunduğu güzel programdan dolayı teşekkür ederek, günün anısına plaket ve tablo verdi.

Program sonrası Talha Bora Öge yazdığı kitapları imzalamak için sahnedeki yerini aldı. Talha hayranları kitaplarını imzalatabilmek için uzun kuyruk oluşturdular. Öge, tüm hayranlarını teker teker sahneye davet ederek, büyük bir özenle şiir kitaplarını imzaladı. Öge, günün anısına fotoğraf isteyen hayranlarını kırmadı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.