Dolar 32,5334
Euro 34,9533
Altın 2.431,20
BİST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Tarım Ticaret Merkezi açılıyor

Bölgenin en büyük Tarım Ticaret Merkezi’nin açılışı 28.08.2016 Pazar Günü saat 15.00’de yapılıyor..

Tarım Ticaret Merkezi açılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ağustos 2016 23:25

Aksaray’da bölgenin en büyük Tarım Ticaret Merkezinin açılışı Pazar günü saat 15:00’da yapılacak.

Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak.

Bölgenin en büyük Hayvan park yeri ve canlı hayvan pazarının da temeli atılıyor.

10.728 metrekare kapalı alanı olan canlı hayvan park yeri ve canlı hayvan pazarının yanı sıra 258 metrekare kapalı idari bina ile sosyal tesisi de içinde barındıracak 2.5 milyon TL.bedele mal olacak olan yine bölgenin en büyük canlı hayvan park yeri ve hayvan pazarının da temeli atılacak.

Açılışı yapılacak olan Tarım Ticaret Merkezinin çalışmaları 09.01.2016 tarihinde başlamış ve bir yıl içerisinde tamamlanarak Aksaray Ticaret Borsasına teslim edilmişti. Tarım Ticaret Merkezinin kurulmasında Ticaret Borsasıyla beraber Aksaray Belediye’si de büyük gayret göstererek bu dev projenin gününde teslim edilmesinde öncü rol oynamıştı. Toplamda 260 metrekare büyüklüğünde 164 dükkan 8 sosyal tesis ve 1500 metrekare kapalı alanı bulunan bir hizmet binası bulunan Tarım Ticaret Merkezi bu yıl 30 Haziran tarihinden beri kapılarını Tüccarlara ve üreticilere açmıştı. Toplamda 45.600 metrekare kapalı alanı olan tarım ticaret merkezi sunmuş olduğu teknolojik imkânları ve alanı bakımından bölgenin en büyük ve kapsamlı Tarım Ticaret Merkezi olma özelliği taşıyor. Yetkililer yaptıkları açıklamada yarın yapılacak olan açılışa Tüm halkımız davetlidir dediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.