Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Teknolojik donanımlı yol çizgi boyama aracı hizmete girdi

Aksaray Belediyesi, Ulaşım Hizmetleri bünyesinde kullanılmak üzere teknolojik donanımlı yeni bir yol çizgi makinesi alarak hizmete sundu..

Teknolojik donanımlı yol çizgi boyama aracı hizmete girdi
Aksaray Anadolu AŞ
17 Mayıs 2016 22:58

Yeni alınan modern yol çizgi aracı, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde kullanılma başlandı. Belediye ekipleri, Şifahane mahallesi ve hastane çevresindeki yollara yeni alınan araçla yol çizgileri yaptı. Görevliler, yeni alınan araçta bulunan bilgisayarlı dijital sistem sayesinde yolların şerit çizgilerini daha hızlı, düzgün ve kaliteli bir şekilde tamamlıyorlar.

Belediye yetkileri, Aksaray Belediyesine kazandırılan modern yol çizgi aracı sayesinde işlerin daha hızlandığını ve kısa sürede tamamlandığını ifade ederek “Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne alınan teknolojik donanımlı yol çizgi boyama aracı hizmete girdi. Daha önce el yordamı veya ilkel püskürtme yöntemleriyle yapılan yol çizgi boyama işleri, artık bu araç sayesinde hem daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılmaktadır. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için Belediye olarak teknolojinin tüm imkânlarını kullanıyoruz.” şeklinde konuştular..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.