Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Teknosa, teknoloji perakendeciliğinde TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi alan ilk şirket oldu

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, teknoloji perakendeciliği sektöründe Türk Standartları Enstitüsü (TSE) COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi …

Teknosa, teknoloji perakendeciliğinde TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi alan ilk şirket oldu
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mart 2021 17:12

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, teknoloji perakendeciliği sektöründe Türk Standartları Enstitüsü (TSE) COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi alan ilk şirket oldu. “Önce sağlık ve güvenlik” diyerek pandeminin ilk döneminde mağazalarını geçici olarak kapatma kararı alan ilk teknoloji marketi Teknosa, aldığı üst düzey önlemlerle Gebze Lojistik Merkezi ile 30 mağazasında yapılan kapsamlı denetimlerinden başarıyla geçerek, belgeyi almaya hak kazandı.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin güçlü markası Teknosa, sektöründe güvenilir ve kaliteli hizmet konusunda öncü adımlar atmaya devam ediyor. Pandemiyle birlikte çalışanlarının, müşterilerinin ve tüm paydaşlarının sağlığını ilk sıraya koyan Teknosa, sektöründe TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi alan ilk şirket oldu. Teknosa, bu belgeyle birlikte, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın TSE liderliğinde hazırladığı, “COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu” çerçevesinde belirlenen pandemi tedbirlerine harfiyen uyduğunu gösterdi.

Teknosa’nın Gebze Lojistik Merkezi ile 30 mağazasında yapılan denetimlerde, “Korunma ve Kontrol Önlemleri Yönetimi”, “Yükleniciler, Dış Servis/Hizmet Sunucuları, Ürün ve Hizmet Tedarikçileri”, “Eğitim”, “Atık Yönetimi”, “İşyerine Yönelik Önlemler”, “Müşterilere Yönelik Önlemler”, “Personeli Korumaya Yönelik Önlemler” ve “Ortam Temizliği, Dezenfeksiyonu ve Havalandırma” başlıklarıyla ilgili kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerden başarıyla geçen Teknosa, lojistik merkezi ile 30 mağazasında üst düzey hijyen tedbirleri uyguladığını belgelemiş oldu.

Teknosa, pandemi sürecinin en başından itibaren tüm mağazaları, lojistik merkezi ve merkez ofisinde sağlık ve güvenlik için en üst düzeyde tedbirler almış, 22 Mart gecesi itibarıyla tüm mağazalarını kapatacağını duyuran ilk teknoloji perakende şirketi olmuş ve bu süreçte teknosa.com ve mobil platformu üzerinden müşterilerinin artan teknoloji ihtiyaçlarını kesintisiz bir biçimde karşılamaya devam etmişti. 2020 yılını son 20 yılın en iyi performansıyla kapatan şirket, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlık ve güvenliği için her türlü tedbiri almaya devam edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.