Dolar 32,4661
Euro 34,7174
Altın 2.436,60
BİST 9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

THY Teknik’e Genel Müdür atandı

THY Teknik’e Genel Müdür atandı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Mayıs 2021 19:28

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş Genel Müdürlüğü’ne atama yapıldı.

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Karaman geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetmişti.

Karaman’ın vefatının ardından THY Teknik Genel Müdürlüğü’ne atanan isim belli oldu.

2010 yılından bu yana THY Teknik’te görev yapan ve son olarak Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Mikail Akbulut THY Teknik’in yeni Genel Müdürü oldu.

blank

MİKAİL AKBULUT KİMDİR?

2009 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olan Mikail Akbulut; Fen Bilimleri Enstitüsü, Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans Programını 2011 yılında tamamlamıştır. 2010 yılında, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Uçak Bakım Başkanlığı’nda Aviyonik Bakım Mühendisi olarak göreve başlayan Akbulut, 2016 yılında Dar Gövde A Bakım Müdürü olarak atanmıştır. 2018 yılında Kabiniçi Bakım Başkanlığı görevine getirilen Akbulut, 2020 yılının Aralık ayına kadar bu görevi ifa etmiş olup 2021 yılı itibariyle Genel Müdür (Operasyon-1) Yardımcısı olarak atanmıştır. Aslen Bayburtlu olan Akbulut, evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.