Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Tıp Fakültesi için çalışmalar aralıksız sürüyor

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi için çalışmalar aralıksız sürüyor..

Tıp Fakültesi için çalışmalar aralıksız sürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
22 Eylül 2016 21:28

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sağlık Bakanlığı’nın Tıp Fakültesi’ne ilişkin Afiliasyon Protokolü’nün imzalanmasından sonra, sürecin nasıl işleyeceğine dair bilgi alışverişinde bulunmak, detayları görüşmek üzere, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ziyarette bulundu.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Turgut ile görüşen Rektör Şahin, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha etkin ve kaliteli olarak yararlandırılmaları için özellikle uzman hekimlik düzeyinde nitelikli hizmet verilmesi için çalışmaların el birliği ile devam ettiğini belirtti.

Ayrıca, Prof. Dr. Yusuf Şahin Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasındaki ortak çalışma alanları üzerinde istişarelerde bulunmak üzere Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü İsrafil Aktürk ile fikir alışverişinde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.