Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Tıp Fakültesi’ndeki akademisyen sayısı yıl sonunda 80’i bulacak

Tıp Fakültesi’ndeki akademisyen sayısı yıl sonunda 80’i bulacak
Aksaray Anadolu AŞ
26 Eylül 2019 00:20

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray’ın sağlık alanında daha da gelişmesi adına, ortaya çıkan her çalışmaya katkı sunmayı sürdüreceklerini belirtti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Kerim Yeşildağ’la birlikte, Tıp Fakültesi akademisyenleriyle bir araya gelen Rektör Şahin, Fakülte’nin her geçen gün biraz daha büyüdüğünü söyledi.

Yeni alımlarla birlikte öğretim üyesi sayısının 50’yi aştığını, yılsonuna kadar bu sayısının 80’i bulmasını öngördüklerini kaydeden ASÜ Rektörü, “En başta da söylediğimiz gibi, Tıp Fakültesi, kısa zamanda tüm çalışmaların tamamlanabileceği bir süreç değil, uzun ince bir yol. Derli toplu, sorunlarını çözmüş bir Tıp Fakültesi için zamana ihtiyacımız var. Fakültemizde öğretim üyesi sayımız 50’yi geçti. Devam eden ve yılsonuna doğru yapmayı planladığımız yeni ilan sürecinin ardından, bu sayının 80’i bulmasını bekliyoruz. Bu yılla birlikte, yaklaşık 2,5 yıl gibi bir süre içinde 80 öğretim üyesine sahip olmak, oldukça iyi sayılabilecek bir oran” dedi.

Yeni hastanenin kısa süre önce aktif hale geldiğini ve İl Sağlık Müdürünün de yakın bir tarihte göreve başladığını anımsatan Prof. Şahin, “Sayın Müdürümüze başarılar diliyoruz. Biz, geniş ve büyüyen bir aileyiz. Umut ediyoruz ki; bugüne kadarki yapıcı işbirlikleri bundan sonra da devam edecek” dedi.

İl Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ ise yeni dönemde hem vatandaşlar, hem de çalışanlar için en iyi hizmeti üretme gayretinde olacaklarını; problemler, sıkıntılar, beklentiler ve çalışmalar gibi konuların değerlendirileceği toplantıların hem birim bazlı, hem de toplu şekilde süreceğini belirtti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.