Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu toplandı

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu toplandı
Aksaray Anadolu AŞ
7 Şubat 2020 21:26

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu’nun aylık olağan Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin başkanlığında ATSO Toplantı salonunda gerçekleştirdi.

ATSO Yönetim Kurulu olarak kadın üyelere pozitif ayrımcılıkla yaklaştıklarını belirten ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, “Kadın Girişimcilerimizin projelerine her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Kadın girişimciliğine önem ve destek veren bir Odaya sahip oldukları için şanslı olduklarının altını çizen TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi Kurul Başkanı Berrin Özan, toplantıya iştirak eden Meclis Başkanı Fatih Tekin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KGK Başkanı Berrin Özan, 2019 yılında yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir sunum yaptı. Kurul olarak hedefler doğrultusunda 2020 yılının planlamasına ilişkin projeleri açıkladı.

2020 yılında ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara özel bir program düzenlemek olduğunu söyledi. Programın detayları masaya yatırıldı.

Berrin Özan, 24 Ocak tarihinde Elâzığ-Sivrice ve Malatya’da meydana gelen deprem dolayısıyla TOBB Elazığ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ayşegül Metin ve diğer icra kurulu üyeleri işbirliğinde yürüttükleri yardım kampanyasına ilişkin kurul üyelerini bilgilendirdi. Toplanan yardımların yerine ulaştığını ve başta yardım kampanyasına ve kendilerine destek sağlayan ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ekibine teşekkür etti.

Aksaray KGK, ATSO binasında oluşturulan yardım toplama biriminde her yaş grubuna uygun battaniye, kaban, giysi, oyuncak gibi ayni yardımları toplayarak deprem bölgesine ulaştırılmasını sağladı.

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu, Aksaray’ı Türkiye Odalar Borsalar Birliği ve Habitat Derneği iş birliği ile TOBB, Habitat Derneği, İTÜ ve Coca-Cola Türkiye’nin katkılarıyla, 2015 yılından bu yana 11 bini aşkın kadınla buluşan Kız Kardeşim projesinde ulaşılacak iller arasına dahil etti.

Kadınların ekonomik hayata etkin bir şekilde katılımını desteklemek üzere başlatılan “Kız Kardeşim Projesi” kapsamında Aksaray’da yürütülecek çalışmaların ve projenin yaygınlaştırılması için yol haritası çizildi.

Kız Kardeşim Projesi kapsamında hayata geçirilen Kız Kardeşim Eğitim Tır’ının Aksaray’lı kadınlarla buluşması için ATSO’nunda katkıları ile proje desteğine ilişkin kararlar alındı.

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler İcra Kurulu aylık olağan toplantısı diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.