Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Toprak: KOSGEB kredisinde ayrım yapılmasın

Toprak: KOSGEB kredisinde ayrım yapılmasın
Aksaray Anadolu AŞ
23 Aralık 2016 01:14

CHP Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi:

“İş dünyası krizde; esnafımız zor durumda, ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle her kesim fedakarca davranıyor. Esnafımız akşam siftahsız dükkân kapatıyor ama yine de şükür diyor. Çünkü bu ülke bizim ülkemiz, ne kadar yanlış yönlendirilirse, ne kadar yanlış yönetilirse yönetilsin, her şeyin bir zamanı vardır diyor halkımız.

İş dünyasına nefes aldırmak için Kobi ve Kosgeb üyelerine 50 bin TL kredi verileceği açıklandı. Esnafımız kuyruğa girdi ama son iki günde sistem kapatıldı. Sisteme girilemedi. Son gün son saatte sisteme giremeyenler elden getirsin açıklaması yapıldı. Ama iş işten geçmişti.

Ayrılan miktar ve başvuru sayısı göz önüne alındığında, herhalde büyük kesim eli boş dönecek. Dedikodu şimdiden başladı, yandaşlar alacak diye. Bu işin takipçisi olacağız. Hiç kimseye öncelik tanınmasın. Gerekiyorsa noter huzurunda kura çekilsin ve esnafımızın hakkı zayi olmasın, bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız, bu böyle bilinsin.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.