Dolar 32,5496
Euro 34,8904
Altın 2.432,22
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 33°C
Az Bulutlu
Aksaray
33°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Toprak: Oyun boşa çıktı, AKP şaşırdı!

Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Av.Ali Rıza Toprak, yaptığı açıklamada Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’a sert göndermelerde bulundu..

Toprak: Oyun boşa çıktı, AKP şaşırdı!
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mayıs 2016 12:27

Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Av.Ali Rıza Toprak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi dokunulmazlık oylamasında Akp’nin oyununu boşa çıkardı. Uluslararası hukuk kurallarına ve Anayasaya aykırı olan geriye dönük dokunulmazlık senaryosunda uydurma sözlerle Cumhuriyet Halk Partisini HDP’ nin yanında göstermek isteyenlerin tezgahı bozuldu. Şimdi iftira başladı. AKP Aksaray İl Başkanı sayın Abdulkadir Karatay, Allahtan korkmadan “ CHP, HPD ve Paralel Yapının Kuyruğunda “ demiş. HDP nin kısaltılmışını yanlış yazmış her halde. Daha düne kadar paralel yapı ile işbirliği içinde olan sen değil miydin kardeşim? Düne kadar Belediye Başkanının il ve ilçe başkanlarının yöneticilerinin çocukları Sema Kolejinde değil miydi? Sema Kolejinin kaçak yapısını senin eski belediye başkanın ve il başkanın törenle açmadı mı? Kaçak kısımlar yıkılırken “ burada terörist yetişiyor “ diyen senin belediye başkanına okulun müdürü “ sayın başkan düne kadar senin çocuğun da burada okuyordu. “ demedi mi ? Beraber yürüdük biz bu yollarda dediğiniz Fetö / Pyd terör örgütüne “ Ne istediniz de vermedik. “ diyen sizin başkanınız değil miydi.?

Şehit cenazesine yumurtalı fesat sokup oyun oynamaya çalışan kimdir?

Kork Allahtan korkmayandan diye bir sözümüz var, insanların gözüne baka baka yalan ve iftirada bulunmak nasıl bir şey acaba? Biz kimsenin kuyruğuna takılmayız. Hele HDP’nin kuyruğuna hiç takılmayız. Siz Sırrı Süreyya Önder’i İmralı canisine gönderip dört gözle haber beklerken, Dolmabahçe de mutabakat imzalarken, biz gelin her şeyi mecliste konuşalım diyorduk. YPG, KCK isimli PKK nın alt örgütleri Güneydoğuda kimlik kontrolü yaparken, mahkemeler kurarken iktidarda Halk Partisi mi vardı? Akil adamları Halk Partisi mi icat etti? Çocuk katiline sayın demeyi Halk Partisi mi serbest bıraktı? Utanın be.

Sayın il başkanı önce şu inşaat ruhsatlarından alındığı ileri sürülen makbuzsuz paraların hangi vakfa yatırıldığını ne kadarının cebellezi edildiğini, Aksaray’ın tren yolunun ne olduğunu, hava alanının ne olduğunu, İlçelerin bağlantı yollarının ne zaman karayolu seviyesine getirileceğinin cevabını ver.

Yurt dışına kaçan Fetöcülerden kaç lira tahsil ettiğini ve kaç tanesinin geçmişte yönetiminde olduğunu, partine üye olduklarını bir açıkla. Belediye bütçesinden Fetöcülere ne kadar yardımın ne zaman yapıldığını açıkla. Bilelim bunları. Halkımız bilsin. Demokrasi açıklık ister. Şeffaflık ister. Gizli kapalı işler çevirip sonra da üste çıkmaya çalışmayı halkımız yutmaz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.