Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Açık
Aksaray
15°C
Açık
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 25°C

Torunlarını korumak isteyen dede köpek saldırısına uğradı!

Torunlarını korumak isteyen dede köpek saldırısına uğradı!
Aksaray Anadolu AŞ
31 Ocak 2021 18:20

Aksaray’ın Gülağaç ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayarak yaralanan dede tedavi altına alındı.

Gülağaç ilçesi Fatih Mahallesi’nde müstakil bir evde oturan Ergün E. (56), torunlarını ekmek almaya gönderdi. Torunlarına sokak köpeklerinin saldırdığını gören ve müdahale etmeye çalışan dede, köpeğin saldırısına maruz kalarak kafasından ve elinden yaralandı. Olayı görenler duruma müdahale ederek komşularını sokak köpeğinden kurtardı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ergün E., 112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ergün E., hastanede gazetecilere, torunlarını ekmek almaya gönderdiğini o sırada torunlarına köpeklerin saldırdığını söyledi. Hemen torunlarının yanına gittiğini onları kurtardığı sırada köpeğin saldırısına uğradığını anlatan Ergün E., “Kendimi kurtaramadım hemen üzerime atladı ve beni yere düşürdü. Elimde, yüzümde, dudağımda ve gözümde yaralar var. Köpekle baya mücadele ettim. İlçemizde sokak köpeği çok. Tedavimizi yaptılar, yüzüme ve elime dikiş attılar.” diye konuştu.

Torun Dilek Ö. ise küçük kardeşlerinin bakkala ekmek almaya gittiğini o sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını ve dedesinin onları kurtarmaya çalıştığı için yaralandığını kaydetti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.