Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
BİST 9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Tuğgeneral Çırakoğlu Rektör Şahin’i ziyaret etti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ülkenin ve ülke insanının huzur ve güvenliği için yapılan ve yapılacak olan tüm çalışmaları desteklediklerini belirtti..

Tuğgeneral Çırakoğlu Rektör Şahin’i ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
17 Kasım 2016 19:29

Jandarma Genel Komutanlığı MEBS Daire Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, Niğde’de katıldığı bir taziye ziyaretinin ardından Ankara’ya dönerken Aksaray’a uğradı ve Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti.

15 Temmuz’da Türkiye’nin son derece kritik bir süreç yaşadığını ve bu sürecin vatansever asker ve milletin feraseti ile önlendiğini kaydeden Rektör Şahin, “Karanlık planlar 15 Temmuz’da milleti geçemedi. Dünyanın gözü önünde milletimiz bir kahramanlık destanı yazdı. Allah, bu süreci en az hasarla atlatmamıza yardımcı olan, milletin yanında yer alan, istikrardan ve demokrasiden yana davranan, söylemleri ve eylemeleri ile bunu destekleyen herkesten razı olsun” dedi. Tuğgeneral Engin Çırakoğlu ise askerin her daim milletin yanında olduğunu vurguladı.

Ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Rektör Şahin konuğuna kısaca ASÜ’yü tanıttı ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.