Dolar 32,5002
Euro 34,7280
Altın 2.489,31
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Türemiş: İşsiz ordusu büyüyor!

Türemiş: İşsiz ordusu büyüyor!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mart 2018 13:17

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, Türkiye’de işsiz ordusunun her geçen gün arttığına dikkat çekerek, son 10 yılda genç nüfus bazında işsizliğin adeta tavan yaptığını söyledi.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş işsizlik sorununa değindi. Türkiye’de işsizler ordusunun her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Türemiş, bunun ciddi sorunları da beraberinde getireceğini söyledi. Genç işsizliğin yüksek olduğunu söyleyen Türemiş, “Yarınımızın emaneti gençlerimiz. 16 yılın ilk 6 yılı için bir şey söyleyemeyiz. Ama son 10 yılda genç işsizliği hiç bir zaman bu kadar yüksek olmadı. Bugün bizi yönetenler Aksaray’ın, Edirne’nin, İstanbul’un, Şırnak’ın, Artvin’in, Bitlis’in, Muş’un problemlerini eşitlediler. Nereye gittiysek genç işsizliği birinci problem” dedi.

LİYAKAT ORTADAN KALKTI, TORPİL TAVAN YAPTI

Liyakatin ortadan kalktığı torpilin, yandaşlığın, kıyakçılığın ve bir süre sonra bugün oluşan ayakçılığın merkezine çocuklarımızın teslim edildiğini de söyleyen Başkan Türemiş, “Bugün OHAL ile soran, sorgulayan ve eleştiren gençlerimizin sesini kesmek için her türlü korkuyu, manivelayı, hukuku da kullanarak önlerine duvar ördüler. Çünkü bunlar eğitimin E’sinden anlamadılar. Çünkü bunlar ilime, bilime, fenne önem vermediler. Dinimizi Kur’an-ı Kerim yerine menkıbelerden öğrendiler. Tarihi dizilerden öğrendiler” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.