Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Türk Sağlık Sen Aksaray Şubesi’nde Taner Kara yeniden başkan

Türk Sağlık-Sen Aksaray Şubesi 6. Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Taner Kara yeniden başkanlığa seçilerek, güven tazeledi..

Türk Sağlık Sen Aksaray Şubesi’nde Taner Kara yeniden başkan
Aksaray Anadolu AŞ
19 Kasım 2017 11:57

Türk Sağlık Sen Aksaray Şubesi 6. Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Taner Kara yeniden başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

Sağlık iş kolunda en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Türk Sağlık Sen’in Aksaray Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu, MHP İl Başkanı Ramazan Kaşlı, MHP Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Akbulut, MHP il ve ilçe yöneticileri, Türk Sağlık-Sen yönetimi ve delegelerin katılımıyla Saatçioğlu Otel’de gerçekleştirildi.

Mevcut Başkan Taner Kara’nın tek liste olarak girdiği seçimlerde delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu aldı.
4 yıl daha başkanlık görevini sürdürecek olan Kara, “Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız diye çıktığımız yolda kurulduğumuz günden bugüne geçen çeyrek asırda başımızın hep dik olması bizim en önemli gurur kaynağımızdır. Cennet vatan Türkiye’mizin son birkaç yılda yaşadığı derin bunalımlar, parçalanması için yapılanlar ve ihanet zincirine halka olanlara baktığımızda Milli Sivil Toplum örgütlerinin Türkiye için vazgeçilmezliği daha iyi anlaşılmıştır. Sorun çok ama ümit var. O ümidin adı Türk Sağlık -Sen’dir. Çünkü biz gösterdiğimiz onurlu mücadelede, hak ve adaletten yana olan tavrımız ile sendikacılıkta marka haline gelmiş bir sivil toplum örgütüyüz. Günlük menfaatlerin peşinden asla koşmadık. Her ne söyleyip yaptıysak, vatan, millet, devlet ve çalışan için yaptık” dedi.

“Seçimlerin Kaybedeni Olmaz”

Seçimlerde kaybedenin asla olmadığını belirten Başkan Kara, “Kazanan tektir. O da Sağlık-Sen’dir. Bizim seçimlerimizde esas olan birlik ve beraberliktir. Çünkü biz bir araya gelmenin başlangıç, bir arada bulunmanın bir gelişme ve birlikte çalışmanın ise başarı getireceğine inanırız. Buradan ilimizde bizim sendikal mücadelemizi benimseyerek bizimle aynı safta yer alan tüm üyelerimize de sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Yeni Seçilen Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluştu

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Şube Başkanı Taner Kara
Şube Başkan Yardımcısı Yılmaz Şahin
Şube Başkan Yardımcısı Kadir Cesur
Şube Başkan Yardımcısı Vahdi Arıkök
Şube Başkan Yardımcısı Zekeriya Duru
Şube Başkan Yardımcısı Birol Metin
Şube Başkan Yardımcısı Gökhan Karatay

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Ercan Özmen , Ayşe Ceren Uzun, İbrahim Aydın, Muhammet Temizkan, Yılmaz Korkmaz, Turgut Ersoy, Şeref Eroğlu,

Denetleme Kurulu Üyeleri
Arif Özdemir, Yunus Solak, Hüseyin Dönmez.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.