Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Türkiye’nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Türkiye’nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan
Aksaray Anadolu AŞ
24 Haziran 2018 23:25

Türkiye 24 Haziran seçimleriyle ilk Başkanı’nı seçti. Türkiye’nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Türkiye’nin ilk Başkanı’nın seçildiği 24 Haziran seçimleri sonuçlandı.  Sonuçlara göre mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin ilk Başkanı seçildi.

Seçim sonuçlarından sonra konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçmenlere teşekkür etti.

Türkiye’nin dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyleyen Erdoğan, “Sandık güvenliği ve oy kullanma özgürlüğü Türk demokrasisini gücünün ifadesidir. Türkiye’nin tamamında milletimiz özgür iradesi ile oyunu kullanmıştır. Seçimler ülkenin her yerinde büyük bir olgunlukla tamamlanmıştır. Seçime katılan tüm Cumhurbaşkanı ve milletvekili adaylarını tebrik ediyorum. Türkiye, yüzde 90’lara yaklaşan seçimlere katılım oranlarıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Türkiye yine bir demokrasi sınavında başarı ile çıkmıştır. Görevli herkese teşekkür ediyorum. Milletimiz sandıkta üzerine düşeni yapmıştır. Demokratik hakkını kullanarak ülkemize bir istikamet göstermiştir. Bundan sonra bizim için daha çok çalışma vaktidir. Seçim dönemimdeki gerginlikleri geride bırakıp ülkemize geleceğimize yönelmeliyiz. Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.