Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Türkiye’nin ışığını söndürmeye kimsenin gücü yetmez

Türkiye’nin ışığını söndürmeye kimsenin gücü yetmez
Aksaray Anadolu AŞ
15 Ekim 2020 10:26

AYM üyesi Engin Yıldırım’ın sosyal medya adresi üzerinden yaptığı skandal paylaşıma sert tepki gösteren AK Parti Aksaray İl başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’nin ışığını söndürmeye kimsenin gücü yetmez” dedi.

Anayasa Mahkemesi üyesinin tehdit iması içeren “AYM’nin ışıkları yanıyor” sözlerini kınayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Hiçbir kurum yada kişi milli iradeye gözdağı veremez. Türkiye’ye geçmişte acılar yaşatmış müdahalelerin sloganının bir Anayasa Mahkemesi Üyesi tarafından kullanılması utanç verici bir saygısızlıktır” dedi.

Türkiye’nin gerçek hukukçularının en son 15 Temmuz darbe girişiminde teröristlerin müdahalesine güçlü bir direniş gösterdiğine işaret eden Başkan Altınsoy, “Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de vesayet heveslilerine asla geçit vermeyecektir. Özellikle 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimiz vesayet heveslilerine ve hainlere asla unutamayacakları bir ders verdi. Hep birlikte 15 Temmuz gecesi halkın gücünün her şeyin üstünde olduğunu ispatlamış olduk. Hala bu dersi anlamayanlar, idrak edemeyenler var. Hiç bir ışık, bu aziz milletin ışığından daha güçlü değildir. Türkiye’nin ışığını söndürmeye kimsenin gücü yetmez. AYM Üyesi’nin kullandığı dil ise milleti tehdit etmenin ve hukuku yıkan müdahalelerin dilidir.” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.